25 / 04 / 2024

Çilek Mobilya'da yüzde 50'ye varan indirim kampanyası!

Çilek Mobilya'da yüzde 50'ye varan indirim kampanyası!

Bebek, çocuk ve genç odası denince akla gelen ilk marka Çilek, birbirinden eğlenceli ve renkli ürünlerine 50’ye varan indirim uygulayarak miniklerin karne heyecanına ortak oluyor.



Anne ve babalar, yorucu bir ders yılı sonrası tatile giren çocukları için en güzel hediyeleri Çilek’ten seçiyor...



Uzun bir ders yılını geride bırakan çocuklar ve gençler büyük bir heyecanla yaz tatiline girmeye hazırlanırken, aileler de soluğu Çilek mağazalarında alıyor. Çocuklarına karne hediyesi olarak, hayallerindeki odayı armağan etmek isteyen anne ve babalar, Çilek’in birbirinden renkli ve eğlenceli tematik ürünlerini tercih ediyor.


Çilek’ten İndirim Fırsatları


Çilek, yoğun ilgi gören indirim fırsatına Haziran ayında da devam ediyor. Seri sonu indirimine ek olarak bazı fırsat ürünlerinde geçerli özel indirim oranları da uyguluyor. Bir çok yeni üründe geçerli olan indirimin yanısıra yüzde 50’ye varan indirim oranı ile çocuğuna karne hediyesi alacakların yüzünü güldürüyor.


Yaz Tatilinin Tadı Firts Class’la Çıkar


Özellikle 3-14 yaş arası kız ve erkek çocuklar düşünülerek tasarlanan First Class, çalışma masasına oturulduğunda bir pilot, yataktayken ise firstclass bir yolcu deneyimini yaşatıyor. First Class uçuşlarda sunulan okuma lambası, deri koltuklar ve kişiye özel media port gibi özellikler, serinin yatağında hayat buluyor. Çocuklara hayallerinin uçuşunu yaşatan Çilek, kokpit-kule konuşma sesleri içeren ve gerçek kokpit görünümünde olan çalışma masası ile de pilot olmak isteyen çocukların hayallerini gerçekleştiriyor.


Genç Yarışçıların Tercihi Champion Racer


Araba tutkunu minikler için tasarlanan Champion Racer ve Carbeds ürün serisi, çocukların odalarında eğlenceli ve keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor. Champion Racer serisi içerisinde yer alan her ürün, araba yarışı konseptiyle minikleri kendine hayran bırakıyor. Garaj kapısı şeklindeki dolapları, göstergeleri olan çalışma masası ve özel tasarım yatakları, minikleri eğlenceli bir dünyaya taşıyor. Araba şeklindeki karyolalar ise çocuklara kendini bir yarış pilotu gibi hissettiriyor.


Tatilde Futbol Odanıza Gelsin


Futbolsever çocuklar için tasarlanan serinin her detayı dünyaca ünlü stadları andırıyor. Yatağı, çalışma masası, çalışma sandalyesi ve dolabıyla ortamı bir anda stadyuma dönüştüren Football serisi, aynı zamanda perdeden halıya, banktan top filesine kadar tüm mobilya ve aksesuarlarıyla, çocukları kendi sahalarının yıldızı yapıyor.


Geri Dön