27 / 04 / 2024

Çimsa ve Mersin Büyükşehir Belediyesi engellilere umut olmaya devam ediyor!

Çimsa ve Mersin Büyükşehir Belediyesi engellilere umut olmaya devam ediyor!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, Engelliler Haftası kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleşen kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile 2020 yılında da engelli bireylerin hayatına anlamlı ve özenli bir dokunuşta bulunuyor.



Sabancı’dan aldığı güç ve vizyonla sürdürülebilir ve kalıcı değer yaratan çalışmalar düzenleyen Çimsa, özen kültürü ile bu yıl da Engelliler Haftası'nda 2015 yılından bu yana devam ettiği kurumsal sosyal sorumluluk projesini düzenledi.

Engelli bireylerin sosyal yaşama dahil olmalarıyla ilgili farkındalık yaratma ve her gün karşılaştıkları sorunlara dikkat çekmek için altı yıl boyunca projeye devam eden Çimsa, 9 Haziran 2020 günü Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen tören ile ihtiyaç sahibi engelli bireylere akülü tekerlekli sandalyelerini teslim etti.

Bu yıl ihtiyaç sahiplerine altı yılda toplam 241 adet akülü tekerlekli sandalye teslim eden Çimsa, çevreyi ve insanı temel alan, bireysel ve toplumsal refah seviyesinie ulaşmayı amaçlayan projeler gerçekleştitirken sosyal sorumluluk çalışmalarının etki alanını genişletip ortaya çıkardığı faydayı daha geniş kitlelere de ulaştırmayı planlıyor.


Geri Dön