25 / 04 / 2024

Mersin Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Batı Mersin olarak adlandırılan Gülnar, Bozyazı, Aydıncık ve de Anamur ilçeleri ile bağlı köy yollarında çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.



Mersin Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Daire Başkanlıkları’nın verdiği rapor doğrultusunda çalışma programına dahil edilen yerlerde; yol açma ve bakım çalışması ile asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.


     Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Koordinasyon Daire Başkanlıklarımızın verdiği rapor doğrultusunda Batı Mersin’de çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Şu anda ekiplerimiz Gülnar Bardat- Bozyazı Elmakuzu Mahalle arası yol ile yine Gülnar Kayrak Mahallesi’ne malzemeli bakım çalışmasını tamamladılar. Ayrıca Taşoluk Mahallesi’ndeki gölet çalışması devam ediyor.” dedi.


     Gülnar’a bağlı İshaklar Mahallesi, Bozyazı Dere Mahallesi ve Yarmasu Mahalleleri’ndeki sorunlar ve yapılması gereken çalışmalar hakkında, gerek ilçe belediye başkanlarından gerekse de koordinasyon daire başkanlarından bilgi aldığını kaydeden Başkan Kocamaz, “Zeyne Mahallemizde yolların bakım çalışması devam ediyor. Mahallemizde 4 km daha malzemeli bakım yapıldı. Yapılan çalışmalardan dolayı halkımızın memnuniyeti bizleri mutlu etmektedir. Aynı şekilde, Mut Yalnızcabağ Mahallemizde 10 km yama çalışması tamamlandı. Şu an Mut Karacaoğlan Mahallemizde yama çalışması devam ediyor. Hacıilyaslı, Esenler ve Göksu Mahallelerimizde 7,5 km’lik kısma asfalt döküldü. Kalan 5 km’lik mesafe için asfalt sıkıştırma çalışmalarımız devam ediyor. Tek gayemiz güzel Mersinimizin her köşesinin bütün sorunlarını çözmektir.” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön