25 / 04 / 2024

City Center yabancı yatırımcı ilgisiyle satışları yarıladı!

City Center yabancı yatırımcı ilgisiyle satışları yarıladı!

Özyurt AŞ'nin Esenyurt' ta inşasına devam ettiği City Center projesi yabancı yatırımcıların yoğun ilgisini görüyor. Bölgenin yeni merkezi olarak nitelendirilen projede daireler hızla sahiplerini buluyor...



Özyurt AŞ'nin Esenyurt'ta inşasına devam ettiği City Center projesi yabancı yatırımcıların yoğun ilgisini görüyor. Bölgenin yeni merkezi olarak nitelendirilen projede daireler hızla sahiplerini buluyor.


HAZIR beton endüstrisi, taş ocağı işletmeciliği, asfalt üretimi, inşaat taahhüt işleri, kamu projeleri gibi alanlarda faaliyet gösteren Özyurt AŞ, Esenyurt'ta birçok anlamda ilkleri taşıyan bir projeye imza atıyor. 


İnşa çalışmaları devam ederken yabancı yatırımcıların yoğun ilgisini gören City Center projesi hakkında açıklamalarda bulunan Özyurt AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Orhan özyurt; "City Center projemize son dönemde ciddi anlamda yabancı yatırımcı talebi alıyoruz. Başarılı bir satış grafiği yakalayarak şimdiden projenin % 52'sinin satışını gerçekleştirdik. Avrupa ülkelerinin yanı sıra Ortadoğu'dan da önemli oranda ilgi görüyoruz" dedi. 


'OTEL VE HASTANE PROJELERİMİZ OLACAK' 


İnşaat sektöründeki yatırımlarına ara vermeden devam eden Özyurt; "City Center projemizin % 75'ini tamamladık. 

Bu projemizle Esenyurt'un yeni merkezini inşa ediyoruz. Yine aynı bölgede otel ve hastane projelerimiz olacak. İnşaat sektöründeki yatırımlarımız devam edecek. Ayrıca faaliyet gösterdiğimiz taşocağı, beton ve asfalt üretimi alanlarındaki çalışmalarımız da hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyor. Bu sektörlerde de faaliyetlerimizi artırarak yatırımlarımız devam edecek" dedi. 


Esenyurt'un yeni merkezi olacak CİTY Center, bünyesinde yer alan kamu binalarıyla bölgenin yeni merkezini oluşturacak. 130 mağazanın yer aldığı 64 bin metrekarelik alışveriş merkezinin de bulunduğu proje Esenyurt'un en hareketli noktası olacak. Esenyurt'un merkezinde konumlanarak ulaşım açısından da avantajlı bir noktaya sahip olan proje, E5 karayoluna 5 dk., TEM Otoyolu'na 5 dk. 

Atatürk Havalimanı'na 12 dk. 3. Boğaz köprüsü çevre yoluna ve 3. havalimanına 15 dakika mesafede bulunuyor. 



Habertürk Gazetesi


Geri Dön