26 / 04 / 2024

CNR Emlak Fuarı için geri sayım başladı!

CNR Emlak Fuarı için geri sayım başladı!

Türkiye emlak ve gayrimenkul sektörünün ilk ve en büyük fuarı olan 5. CNR Emlak Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 23-26 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.



 

Türkiye emlak ve gayrimenkul sektörünün ilk ve en büyük fuarı olan 5. CNR Emlak Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 23-26 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de düzenlenecek. CNR Holding kuruluşu İstanbul Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen fuara 10 bin yabancı, 40 bin yerli ziyaretçi bekleniyor. Türk gayrimenkul ve inşaat sektörünün öncü firmalarının önemli projelerini ulusal ve uluslararası yatırımcılara sundukları bir iş platformu konumunda olan fuar, son tüketicinin de konut ve işyeri öncelikli ihtiyaçlarına çözüm bulduğu bir organizasyon olma özelliğini taşıyor.

 

CNR Emlak 2017; Türkiye'nin ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri ve alışveriş merkezi yatırımcıları ile yüklenici, yatırımcı, aracı ve yan sektörlerin diyalogunu sağlamayı hedefliyor. Fuara Avrupa, Asya, BDT, Türki Cumhuriyetler, Orta Doğu ve Körfez ülkeleri gibi dünyanın birçok bölgesinden yatırımcılar bekleniyor, Avrupalı yatırımcılarda gayrimenkul ve inşaat sektörlerine yönelik kısa ve orta vadeli yatırım planları ve ihtiyaç duydukları finansman çözümleri için fuara katılım gösterecek.

 

Kentsel dönüşüm projeleri tanıtılacak


Bakanlık, belediye ve müteahhitlerin birlikte hareket ettikleri yeni kentsel dönüşüm sistemi inşaat sektörünü oldukça hareketlendirecek. Yeniden düzenlenen yasalarla devlet desteğini de arkasına alan belediye ve müteahhitler güçlerini birleştirerek, daha etkili ve hızlı bir şekilde hareket edebilecek.

 

Türk inşaat sektörü ile beraber hareket eden belediyeler, özellikle kentsel dönüşüm projelerini tanıtmak için alanında Türkiye'nin en büyük organizasyonu olan CNR Emlak Fuarı'nda buluşacak, Katılımcı firmaları için yüksek ticari avantajlar yakalama ve yeni iş bağlantıları kurmaları açısından önemli olan fuar, belediyelerin kendi coğrafyalarını tanıtması konusunda da büyük önem taşıyor. Türkiye'nin en önemli toplu konut kuruluşu olan TOKİ'nin müteahhit firmaları da projelerini CNR Emlak Fuarı'nda son kullanıcılar ile buluşturacak.

 

Yatırımcıların yeni gözdesi Bursa, CNR Emlak Fuarı'nda


CNR Emlak Fuarı'nda katılımcı olarak yer alacak Bursalı müteahhitler, Ortadoğu ve Körfez Ülkelerinden büyük ilgi görmeyi bekliyor. Yabancı alıcılar tarafından yakından takip edilen Bursa, yatırımın yeni gözdesi olacak. Geçen yıl 4,'sü düzenlenen CNR Emlak Fuarı'na katılan Osmangazi Belediyesi, fuarın profesyonel ziyaretçileri tarafından oldukça ilgi görmüştü, Bu yıl tekrar katılma kararı alan belediye, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü olan projesini yine CNR Emlak Fuarı'nda tanıtacak.

2017 CNR Emlak Fuarı, Bursalı müteahhitler ile Orta Doğu, Körfez Ülkeleri, Avrupa, Arap Ülkeleri, Türki Cumhuriyetlerin yanı sıra Asya ve Afrika'nın birçok ülkesinden de nitelikli alım heyetlerini bir araya getirecek. 

 

Fuar ile eş zamanlı emlak zirvesi

 

Emlak sektörüne ivme kazandıracak fuar ile eş zamanlı olarak, bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan İstanbul Emlak Zirvesi, konusunda uzman onlarca profesyonelin özelleştirilmiş içerik ve workshoplarla katılımcıların aklındaki sorulara yanıt vereceği bir zirve olacak. Finans ve yatırım uzmanlarının gayrimenkulün bugünü ve geleceğine dair ipuçlarını paylaşacağı zirve, sektöre yön veren isimlerin tecrübelerini aktaracakları dopdolu bir içerikle hazırlandı.

 

Ekonomist

 

 


Geri Dön