26 / 04 / 2024

CNR Emlak İstanbul Zirvesi 23 Kasım'da düzenleniyor!

CNR Emlak İstanbul Zirvesi 23 Kasım'da düzenleniyor!

CNR Emlak İstanbul Zirvesi CNR Emlak Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenleniyor. Zirvede Türk ve dünya emlak sektörünün geleceği konuşulacak.



CNR Emlak İstanbul Zirvesi’nde 25 ülkeden, 30’un üzerinde konuşmacı 500’den fazla uluslararası katılımcı yer alacak. CNR Emlak Fuarı 23-26 Kasım'da TOKİ'nin desteğiyle organize edilecek.

 

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre CNR Emlak Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenen CNR Emlak İstanbul Zirvesi’nde Türk ve dünya emlak sektörünün geleceği konuşulacak.

 

Fuarda yerli yabancı kurumsal yatırımların yanı sıra firmalar fırsatlarını konut alıcıları için sunacak. Türkiye'nin önde gelen 600 projesi alıcıları aynı çatı altında bir araya getirecek.

 

CNR Emlak Fuarı Rusya, İran, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar başta olmak üzere pek çok ülkeden yatırımcıları  ağırlayacak. Fuarın bu yıl ki yeni pazarları Balkan Ülkeleri, Gürcistan, Ukrayna, Pakistan ve Afganistan olacak. 
 

CNR Emlak İstanbul Zirvesi 23 Kasım da düzenleniyor!

 

500 uluslararası katılımcı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleri ile düzenlenen CNR Emlak Zirvesi'nde, 25 ülkeden, 30’un üzerinde konuşmacı, 500’ün üzerinde uluslararası katılımcı 23 Kasım’da CNR Expo’da buluşuyor.


ZİRVEDE KONUŞMA YAPACAKLAR

Açılışı Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, moderatörlüğü Mesut Pektaş tarafından yapılacak olan CNR Emlak İstanbul Zirvesi’ne,  TOKİ  Başkanı M. Ergün Turan, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Konutder Başkanı Altan Elmas, Türkiye Varlık Fonu Başkanı Mehmet Bostan, Dr. Can Fuat Gürlesel, Hacı Ali Taylan, Nazmi Durbakayım, Prof. Dr. Kerem Alkın,  Vedad Gürgen, Hüseyin Oflaz, Kerim Alain Bertrand, Mehmet Sami Kılıç, Oya Zıngal,  Zafer Arslan, Hasan Tahsin Usta, Hasan Tahsin Usta,  Doç. Dr. Recep Bıldık, Mehman Abbas, Caspian Koutsıkos, Taras Boıchuk, Emad Johar, Gülnur Üçok, Haluk Sur, Himmet Karadağ, Şinasi Bayraktar, Umurcan Gago gibi alanlarında uzman ve çok sayıda seçkin isim katılacak.

 

ZİRVE KONU BAŞLIKLARI

“Şimdi Türkiye’ye Yatırım Zamanı” mottosuyla düzenlenen, Türk inşaat ve gayrimenkul sektörüne yön verecek olan zirvede; “Uluslararası yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği bu seneki zirvede; Dünyada ve Türkiye’de Emlak
Sektörü ve Gayrimenkulün Geleceği, Türkiye Nasıl Yatırım Çeker? Yabancı Yatırımcı ne istiyor? Uluslararası Yatırımcıların Perspektifinden Türkiye’nin Sunduğu Avantajlar,  Gayrimenkulde Yatırım Ortaklıkları ve Gayrimenkulün Finansmanı” gibi konu başlıkları ele alınacak.  


Geri Dön