26 / 04 / 2024

CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020'de!

CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020'de!

Dünya mermer makine sanayinin ilk ve tek fuar organizasyonu CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.



Dünya mermer makine sanayinin ilk ve tek fuar organizasyonu CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020 tarihleri arasında ikinci defa kapılarını açıyor. CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek olan CNR Marble Tech İstanbul, hem metrekaresini, hem de uluslararası alıcı rakamını iki katına çıkaracak. Sektörün en büyük ticaret platformu olarak fark yaratan fuar, global ticaretin merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Sektörün en seçkin firmalarının son teknoloji ürün ve hizmetlerinin, yerli ve yabancı alıcılarla bir araya geleceği CNR Marble Tech, üretim kapasitesi ve teknolojisiyle iç piyasanın ihtiyacını tamamen karşılayabilen Türk mermer makine sanayinin ihracat oranlarını da oldukça artıracak.

Özellikle son dönemlerde AR-GE ve inovasyona büyük yatırımlar yapan Türk mermer makineleri sanayinin kendi fuarı CNR Marble Tech İstanbul, Türk fuarcılık sektörünün lider firması CNR Holding'in uluslararası gücünü de arkasına alarak 120 ülkenin talebini de karşılayacak.


Geri Dön