25 / 04 / 2024

Zuchex Fuarı 22-25 Eylül'de Tüyap'ta!

Zuchex Fuarı 22-25 Eylül'de Tüyap'ta!

Uluslararası Ev Eşyaları&Lifestyle Fuarı Zuchex 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde.



Ev tekstilinden elektrikli ev eşyalarına, çatal bıçak, tencere gibi çelik gruplarından plastik ve yüzlerce çeşit porselen grubuna kadar bir eve dair tüm ürünlerin ilk defa beğeniye sunulacağı Uluslararası Ev Eşyaları&Lifestyle  Fuarı Zuchex 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde. 

Taç Linens’ten Porland’a, Karaca’dan Biev’e, Star Dekor’dan Korkmaz’a Koleksiyon’un özel serilerinden Schafer’a, Mehtap’tan Emsan’a  kadar sektörün önemli markalarının hazırladığı pek çok ilgi çekici tasarım ilk defa görücüye çıkacak…


Yatak odalarımızın görüntüsü tamamen değişiyor. Linens, deniz tatilini yatak odalarına taşıyor ve deniz tutkunları için masmavi bir yatak odası dekorasyonu sunuyor. “Marine” adlı koleksiyon ile denizcilik sembolleri, mavi ve kırmızı tonlarıyla buluşarak deniz havası yatak odasına taşınıyor.


Daha çok mobilyalarıyla tanıdığımız “Koleksiyon”, sofralarımıza bugün saray müzelerinde saklanan ürünleri taşıyor.  19. yüzyılda Beykoz'da üretilen ve batının porselen kalitesini yerel bir estetikle buluşturan Eser-i İstanbul damgalı ilk Osmanlı porselenleri, bugün saray müzelerinde saklanıyor; modern "Eser-i İstanbul" yorumu ise Faruk Malhan imzasıyla yeniden sofralarımıza geliyor. 


Schafer’in Retro kahve fincanlarıyla kahve içimi artık hem daha keyifli hem de rengarenk. Pastel tonlardan oluşan seri; zarif altın kulp tasarımıyla dikkat çekiyor.  Yüzlerce ürün grubunun ilk defa görücüye çıkacağı Zuchex tam bir trendsetter olma özelliği taşıyor ve 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor. 



Geri Dön