24 / 04 / 2024

Çocuk altın bilekliklerde yüzde 25 indirim! Büyük fırsat başladı! 29 Kasım 2022 Sembolgold fiyat listesi

Çocuk altın bilekliklerde yüzde 25 indirim! Büyük fırsat başladı! 29 Kasım 2022 Sembolgold fiyat listesi

Bebeklere en çok yakışan takılar arasında yer alan altın çocuk bileklik fiyatlarını araştırıyor. Sembolgold'ta çocuk altın bilekliklerde yüzde 25 indirim başladı. Peki çocuk altın bileklik fiyatı ne kadar? İşte 29 Kasım 2022 Sembolgold fiyat listesi.



Yeni doğan hediyesi olarak en çok tercih edilenler arasında çocuk altın bileklikleri yer alıyor. Bebeklerin bileklerine en yakışan bu takıların fiyatları değişkenlik gösteriyor.

Bebeklerin veya çocukların bileklerinde son derece güzel ve şirin görünen bu bileklikler hem kız çocuğuna hem de erkek çocuğuna uygundur. Aynı zamanda bu altın bilekliklerin üzerine isim de yazılabiliyor. 

Çocuk altın bileklikler ister kalın dolgulu ister ince yapılı bileklikler bebeklerin bileklerine göre ölçülür ve ayarlanarak kolayca takılır.

Peki çocuk altın bileklik fiyatı ne kadar? İşte 29 Kasım 2022 Sembolgold fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön