24 / 04 / 2024

Çocuklarını bulana daire verecekler!

Çocuklarını bulana daire verecekler!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan Mustafa-Ümmü Demirhoş çifti 2009 yılından beri iki oğlundan haber alamıyor.  11 yıldır çocuklarına kavuşamayan anne-baba çocuklarını getirenlere 100 bin lira veya daire verecek. 



Aydın Orta Mahalle'de yaşayan Mustafa-Ümmü Demirhoş çiftinin, süt ürünleri toptancılığı yapan 4 çocuğundan en büyüğü olan Kenan Demirhoş ile en küçüğü olan Sinan Demirhoş, 25 Aralık 2009 sabahı işe gitmek için evden ayrıldı. Sabah'ta yer alan habere göre sonrasında kardeşlerden bir daha haber alınamadı. Demirhoş çifti, her yerde aradıkları oğullarını bulamayınca kayıp başvurusunda bulundu. Demirhoş kardeşleri arama çalışmaları başlatılırken, aile 11 yıldır çocuklarına kavuşmayı bekliyor.

 Çocuklarını bulana daire verecekler!

'ARAMADIĞIM YER KALMADI' 

81 ili dolaştığını ancak oğullarından bir ize rastlamadığını söyleyen baba Mustafa Demirhoş, "İki oğlum birlikte çalışıyordu. Kayboldukları gün, evden çıktıktan sonra bir daha haber alamadık. Telefonlarına ulaşamadık. Bir gün önce otomobil pazarlığı yapmışlardı, 'oraya gitmişlerdir' diye düşündük. O tarihten beri de hiçbir yerde bulamadık. Gece-gündüz her yerde aradım. Ankara'da İçişleri Bakanlığı'yla da görüştüm. Emniyet birimleriyle sürekli bağlantıdayım ama sonuca bir türlü ulaşamadım. Senelerdir mücadelesini yapıyorum. Allah için bana yardımcı olun. Gören ve bilen varsa jandarmaya, polise ya da bana ulaşsın. Ben onları ödüllendireceğim. Fakat beni kandırmaya uğraşmasınlar. Herkesin başına gelebilir. Ben de böyle bir şey başıma gelebileceğini tahmin etmiyordum ama geldi" şeklinde konuştu. 

ANNE GÖZYAŞI DÖKÜYOR 

Gözyaşlarına hakim olamayan anne Ümmü Demirhoş da, kayıp çocuklarına seslenerek, "Kenan, Sinan bizim seslerimizi duyuyorsanız çok perişanız. Bize ulaşmaya çalışın. Şayet gören bilen ve tanıyan varsa elinizi vicdanınıza koyun. Herkesin evladı var. 11 yıl oldu, gece gündüz yavrularımın gelmesini bekliyorum. Psikolojimiz bozuldu. Fotoğraflarınıza bakarak oyalanıyorum. Ben anneyim, ciğerim yanıyor. İçimiz parçalandı. Kenan 2 çocuğun var aileni ve bizleri hiç mi özlemedin?" dedi.

Aydın’da bahçeli evlere ve villalara talep arttı!


Geri Dön