25 / 04 / 2024

Code İstanbul Bahçelievler satışa çıkıyor!

Code İstanbul Bahçelievler satışa çıkıyor!

Gayrimenkul sektöründeki yenilikçi projelerini gerçekleştirmeye devam eden Yazıcıoğlu İnşaat, şimdi de Bahçelievler ve İstanbul'a damgasını vuracak yeni projesi Code İstanbul'u satışa çıkarıyor..



Markalı konut projeleri sektörüne yeni yaşam alanları kazandırmak hedefi ile yola çıkan Yazıcıoğlu İnşaat İstanbul Bahçelievler'deki projesi ile satışa çıkıyor. KDV ve tapu bizden kampanyası ile satışa sunulacak 


Code İstanbul projesinde 2+1,3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinde banka kredisi ile çok özel alım koşulları oluşturulmuş durumda. Code İstanbul 7 bin m2 alan üzerine konumlandırılmış, iki blok 90 daireden oluşan çok özel bir yaşam alanı. Doğal hayatın tüm gerekliliklerini proje içerisinde barındıran Code İstanbul'da projenin yüzde 80'i yeşil alan (6 bin m2) olarak konumlandırılmış ve bu alanlarda özel dinlenme noktaları, yürüme ve koşu parkuru, süs havuzları ve çocuk oyun parkı gibi pek çok özellikle projenin çevreci yönü ön plana çıkarılmış durumda. 


Code İstanbul, fıtness center, kapalı yüzme havuzu, sauna, bilardo salonu, masa tenisi ve vitamin bar gibi pek çok seçenek barındırıyor. 


Her şeye ulaşılabilen resepsiyon hizmetleri, 7/24 güvenlik gibi pek çok hizmet Code İstanbul'da standart. Code İstanbul'da 2+1 dairelerden, 3+1 daire seçeneklerine ve geniş yaşam arzulayanlar için 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


www.codeistanbul.com.tr


Diriliş Postası


Geri Dön