26 / 04 / 2024

Code İstanbul yarın satışa çıkıyor!

Code İstanbul yarın satışa çıkıyor!

Firma: Yazıcıoğlu İnşaat

Proje: Code İstanbul

Gayrimenkul sektöründeki yenilikçi projelerini hayata geçirmeye devam eden Yazıcıoğlu İnşaat şimdi de Bahçelievler ve İstanbul' a damgasını vuracak yeni projesi Code İstanbul’ u satışa çıkarıyor...



Markalı konut projeleri sektörüne yeni yaşam alanları kazandırmak hedefi ile yola çıkan  Yazıcıoğlu İnşaat  İstanbul Bahçelievler’deki projesi ile satışa çıkıyor. Hayatın ve şehrin yeni merkezi anlayışı ile ulaşım noktalarına yakınlığı ve sadece aile yaşantısı odaklı geliştirilen projede keyfiniz ve huzurunuz için aradığınız her şeyi bulacaksınız. 


Çok özel alım kolaylıkları sizleri bekliyor…

KDV ve tapu bizden kampanyası ile Kasım ayında satışa sunulacak  Code İstanbul  projesinde 2+1,3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinde banka kredisi ile çok özel alım koşulları oluşturulmuş durumda.  

2014 Aralık teslim projede, 31 Aralık 2013 tarihine kadar alım yapan tüm müşterilere KDV ve Tapu harcı Code İstanbul’dan. 


Üstelik Hemen tapu farkıyla, 

Code İstanbul 7.000 m2 alan üzerine konumlandırılmış, iki blok 90 daireden oluşan çok özel bir yaşam alanı. Doğal hayatın tüm gerekliliklerini proje içerisinde barındıran Code İstanbul’da projenin % 80’i yeşil alan ( 6.000m2 ) olarak konumlandırılmış ve bu alanlarda özel dinlenme noktaları, yürüme ve koşu parkuru, süs havuzları ve çocuk oyun parkı gibi pek çok özellikle projenin çevreci yönü ön plana çıkarılmıştır.


Sosyal hayatında yeni merkezi…

Sağlığınız ve şehrin stresinden korunmanız için her şeyin düşünüldüğü eşsiz bir yaşam alanı burada sizi bekliyor. Code İstanbul’da sizi fitness Center, kapalı yüzme havuzu, sauna, bilardo salonu, masa tenisi ve vitamin bar gibi pek çok seçenek bekliyor.




Ayrıcalıklarında yeni merkezi…

Aradığınız her şeye ulaşabileceğiniz resepsiyon hizmetleri, 7/24 güvenlik gibi pek çok hizmette burada standart.


Code İstanbul Proje Özellikleri 


2 Blok, 90 daire

Resepsiyon Hizmetleri

7/24 Güvenlik

210 araçlık otopark

Çocuk Oyun Alanı ( Kamera Kontrollü )

Özel Peyzaj alanına sahip 6.000 m2 Yeşil Alan

Bisiklet & Yürüyüş Parkuru

Merkezi Isıtma Sistemi

Jeneratör

4 Adet Asansör ( Her Blokta )

Özel Tasarım Mutfak Dolapları

Asma Tavan

Özel Batarya ve Banyo Uygulamaları

Kompozit Kaplama Dış Cephe

Kapalı Yüzme Havuzu

Fitness Center

Vitamin Bar

Sauna

Masa Tenisi

Bilardo

300 Kişilik Toplantı Alanı


Yarını şehrin yeni merkezinde keşfedin…

Code İstanbul, 2 blok ve 90 daireden oluşan şehrin yeni kodu… 


Geniş yaşam alanları, deniz manzaralı daireleri, tüm beklentilere cevap verecek sosyal alanları ile sizi özel hissettirmek için tasarlandı. % 80 yeşil alana sahip olan Code İstanbul’da tüm ulaşım noktalarına olan yakınlıkla zamandan kazanacak, güney cepheye konumlandırılan dairelerinizde İstanbul’un ve denizin keyfini çıkaracaksınız. Code İstanbul’da 2+1 dairelerden, 3+1 daire seçeneklerine ve geniş yaşam arzulayanlar için 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Yazıcıoğlu inşaat güvencesi ile sizde yarını keşfedin…


Tel: 0 212 655 3 655

Faks: 0 212 655 3 656

www.codeistanbul.com.tr 


projeye sor



Geri Dön