25 / 04 / 2024

Çok katlı binalarda akıllı asansör entegrasyonu ile verimlilik!

Çok katlı binalarda akıllı asansör entegrasyonu ile verimlilik!

Sensormatic’in sağladığı entegrasyon çözümü ile çok katlı binalarda çalışanların, şirketlerin ve bina yönetimlerinin en büyük sorunlarından biri olan asansör kapasitesi ve güvenliği sorunu tarihe karışıyor.



25 yıldır sektör lideri olarak hizmet sunan Sensormatic, entegrasyon yeteneği ile güvenlik ve operasyonel verimliliği doğrudan etkileyen teknolojik çözümler sunuyor.

Asansör ile entegre edilen geçiş kontrol sistemi, kullanıcıların yetki seviyelerine göre asansör kontrolü sağlıyor. Çok katlı plazalar, oteller ve iş yerleri tarafından kullanılan bu sistem sayesinde kullanıcı seçtiği kata ancak yetki tanımlandı ise ulaşılabiliyor. Bu şekilde yetkisiz kişilerin katlar arasında geçişi engellenmiş oluyor.

Bina yönetiminde kolaylık

Asansör ve geçiş kontrol sistem entegrasyonu ile ziyaretçi veya personel, giriş kartını okuttuktan sonra gideceği katı numaratörden seçiyor. Bu kapsamda ziyaretçilerin ve personellerin katlar arası geçişlerinin yönetilmesi ve raporlanması çok daha kolaylaşıyor.

Asansörler verimli kullanılabiliyor, zamanında işe başlamak mümkün oluyor

Geçiş kontrol sistemiyle, mesai giriş-çıkış saatlerinde kartını okutarak binaya giriş yapan kişi sistemin otomatik olarak asansör yönlendirmesi yapması sayesinde çalıştığı kata yönlendirilmiş oluyor. Sistemin aynı katlarda çalışan personelleri aynı asansör içerisinde toplaması, asansör bekleme ve katlara ulaşım süresini azaltıyor. Kişilerin sadece yetkilendirildikleri katlara ulaşmasını sağlayan geçiş kontrol sistemi, güvenlik seviyesini artırdığı gibi asansörlerin verimli şekilde kullanılma fırsatı sunuluyor.
 


Geri Dön