26 / 04 / 2024

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran'da açılıyor!

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran'da açılıyor!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Ofisi 19 Haziran Cumartesi günü hizmete açılıyor.



Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında 2020 Aralık'ta kurulan Coldwell Banker Vadi Ofisi 19 Haziran'da açılıyor.  Açılıştaki “SMA Hastalığına Farkındalık Karma Sanat Sergisi"nde emlak sektörü ve sanatseverler buluşacak.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran da açılıyor!

Konuyla ilgili açıklama yapan Coldwell Banker Vadi Ofisi kurucu ortağı Özgür Çelik, sosyal sorumluluk projelerinin önemini vurgulayarak, “Son yıllarda özellikle sosyal medyada çok fazla karşımıza çıkan bir rahatsızlık SMA, her sektörden, her camiadan duyarlı insanlar, kendi çabalarıyla bu hastalığın pençesine düşmüş çocuklara destek olmaya çalışıyor. Biz de kendimizce henüz yeni kurulmuş olan şirketimiz ve açılışını henüz yapamadığımız ofisimizin böyle anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine ev sahipliği yaparak bir çocuğun hayatına dokunup tedavisinde ailesine destek olabilecek yardımda bulunmak istedik.” diye konuştu.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran da açılıyor!

Çelik sözlerine şu şekilde devam etti:  “Bu önemli günde bizleri yalnız bırakmayacak olan dostlarımız, meslektaşlarımız, tüm sanatseverler ve bu önemli sosyal yardım destek projesinde yer almak isteyen herkesi aramızda görmek isteriz.” 
 


Geri Dön