26 / 04 / 2024

Colorist Şile 2. Etap geliyor!

Colorist Şile 2. Etap geliyor!

Emlakkulisi.com olarak Colorist Şile'yi hayata geçiren CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan'la bir röportaj gerçekleştirdik. İnan hem Colorist Şile projesini hem de gelecek hedeflerini anlattı. İşte o röportaj...




“Çocuklar nerede oynasın” sloganıyla yola çıkan Colorist Şile'de hedef kitleyi çocuklu aileler oluşturuyor. Yüzde 60’ını oyun alanlarının oluşturduğu Colorist Şile'de, profesyonel, spor akademisi ve pedagojik formasyon eğitimi almış eğitmenler, her yaş grubundaki çocukların eğitimine katkı sunuyor. Emlakkulisi.com olarak Colorist Şile'yi hayata geçiren CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan'la bir röportaj gerçekleştirdik. İnan hem Colorist Şile projesini hem de gelecek hedeflerini anlattı. İşte o röportaj...


1-Colorist Şile farklı konseptiyle dikkat çeken bir proje. Bize biraz projeden bahseder misiniz?


Projemiz 16 dönümlük arsa alanına sahip. Toplam 90 konut var. Alçak katlı butik bir proje. 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. 6 dönüm oyun alanımız var, projenin yüzde 60'ı yeşil alan. Deniz feneri, gençlik adası, amfi tiyatro, şato, çocuk oyun alanları, atlı karınca, yel değirmeni gibi çocuklara cazip gelecek alanlarımız var. Yetişkinler için de fitness, sauna, Türk hamamı, veranda mevcut.  


2-Projenin büyük bir kısmını kısa sürede sattınız, kaç konut kaldı?

Son konutların satışı sürüyor.


3-Teslimler ne zaman yapılır?

Teslim süremizi 24 ay olarak belirledik, Haziran 2018'de projeyi sahiplerimize teslim edeceğiz.


4-Bugünkü fiyatları alabilir miyiz?

Colorist Şile'de 1+1 daireler 189 bin TL, 2+1 loft bahçe daireler 320 bin TL, 3+1 loft bahçe daireler ise 420 bin TL'ye satılıyor.


5-Ödemeler nasıl oluyor?

Colorist Şile'den ev almak isteyenlerle karşılıklı müzakerelerde bulunuyoruz. Yatırımcımızı dinleyip, nasıl bir ödeme planı ile ev sahibi olabileceğini tartışıyoruz. Önerilerimiz doğrultusunda onların istediği ödeme planını belirliyoruz. Projeden daire dahibi olmak isteyenler yüzde 30 peşinat vererek, geri kalan tutarı 50 ay 0 faiz imkanıyla ödeyebiliyor. Bunu isterse sıra senet yapıyor, isterse 6 tane balon ödeme koyabiliyor.

 

6-Proje kendini kaç yılda amorti ediyor?

Colorist Şile kendini 8-10 yılda amorti ediyor. Projenin bulunduğu yere 300 metre uzaklıkta yapılacak devlet hastanesi ve yapımı tamamlanmak üzere olan marina, bölgenin cazibesini artırıyor. Yeni açılacak 650 yataklı devlet hastanesiyle yatırımcılarımızın kiracı sıkıntısı çekmeyeceğini düşünüyoruz. Projenin bitimiyle hastanenin bitimi hemen hemen aynı dönemlere geliyor.


7-Yeni bir projeniz var mı? Gelecek hedefleriniz neler?

Colorist Şile'nin ikinci etabını hayata geçirmek istiyoruz. Arsa arayışlarımız devam ediyor. 2017 yılı içerisinde projeye başlamayı planlıyoruz. Bunun dışında Alaçatı konseptli bir projeyi de hayata geçirmek istiyoruz. Projenin yeri henüz belli değil.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön