29 / 03 / 2024

Concord İstanbul ev fiyatları!

Concord İstanbul ev fiyatları!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Concord İstanbul

Concord İstanbul ev fiyatları 501 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Fikirtepe'de inşa ediliyor olan Concord İstanbul Evleri projesinde ödemeler 36 aya kadar sıfır faizle yapılabiliyor...




Concord İstanbul projesi, İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında  Teknik Yapı  tarafından hayata geçiriliyor.  Concord İstanbul  projesi iki etap olarak tasarlandı.


Fikirtepe Concord İstanbul teslim tarihi ilk etap için Aralık 2016 yılı, ikinci etap için Aralık 2017 yılı olarak belirlendi. Concord İstanbul Evleri, 11 bin 504 metrekare alanda hayata geçiriliyor.


Fikirtepe Concord İstanbul Evleri projesinde spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness, sauna, yüzme havuzu, otopark gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Concord İstanbul ev fiyatları!


Concord İstanbul ev fiyatları 501 bin liradan başlayarak değişiyor. Fikirtepe Concord İstanbul'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Fikirtepe Concord İstanbul ödeme planı kapsamında  36 ay 0 faiz, 60 ay yüzde 0,39 faizle ya da 48 ay yüzde 0,25 faizle ödeme seçenekleri sunuluyor. Tamamı peşin alımlara yüzde 12 oranında indirim yapılıyor.



Fikirtepe Concord İstanbul nerede?

Fikirtepe Concord İstanbul adres: Dumlupınar Mah. Yumurtacı Abdi Bey Cad. No:15 Kadıköy / İstanbul



Concord İstanbul iletişim

Tel: 444 10 08

Web: www.concordistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön