26 / 04 / 2024

Confetti ile banyolarda bahar rüzgarları!

Confetti ile banyolarda bahar rüzgarları!

Confetti, banyolarda bahar rüzgârı estiriyor. Farklı renk tonları ve modelleriyle baharın o capcanlı ve dinamik havasını banyolara yansıtan Confetti, anti-alerjik özelliğiyle de sağlıklı kullanım alanları sunuyor.



 Kış aylarını geride bıraktığımız bugünlerde Confetti, banyolarda bahar rüzgârı estiriyor. Farklı renk tonları ve modelleriyle baharın o capcanlı ve dinamik havasını banyolara yansıtan Confetti, anti-alerjik özelliğiyle de sağlıklı kullanım alanları sunuyor


Ağaçların tomurcuk açtığı, herkesin biraz daha canlı ve hareketli olduğu yazın habercisi bahar ayları geldi. Daha renkli kıyafetlerin tercih edildiği bugünlerde insanların da evlerini modlarına göre dekore ettikleri bilinen bir gerçek. 2016 bahar koleksiyonu ile banyolarda bahar rüzgârları estiren Confetti, farklı renk ve model seçenekleriyle ilkbaharın tüm güzelliklerini banyolara taşıyor. 


Kaymaz jel tabanı sayesinde banyolarda yaşanabilecek kazaların önüne geçen Confetti, aşınmaya dayanıklı yapısı ve hav bırakmaz özelliğiyle zamana meydan okuyor. Banyolarda sıkça yaşanan ıslak zemin problemine karşı emici tabanı sayesinde kadınlara kullanım kolaylığı sağlıyor. Anti-alerjik, anti-statik özelliğe sahip Confetti, koku yapmayan ve aşınmaya dayanıklı yapısıyla da uzun yıllar eskimeden ve yıpranmadan gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor. 


Sizler de banyoların havasını değiştirmek baharın canlı, renkli ve huzurlu havasını banyolarınıza taşımak istiyorsanız www.benimhalim.com adresine girerek Confetti banyo halılarını inceleyebilir, hızlıca sipariş verebilirsiniz. 



Geri Dön