19 / 04 / 2024

Confetti banyo ürünleri

Confetti banyo ürünleri

Confetti, banyolarda bahar rüzgârı estiriyor. Farklı renk tonları ve modelleriyle baharın o capcanlı ve dinamik havasını banyolara yansıtan Confetti, anti-alerjik özelliğiyle de sağlıklı kullanım alanları sunuyor.

Confetti, Afrodis banyo halısı koleksiyonu ile dikkat çekiyor!

Türkiye’nin banyo halısında lider markası Confetti; sıcak yaz günlerini, kırmızının sıcak tonlarıyla banyonuza taşıyor. Afrodis banyo halısı koleksiyonu, uygun fiyatları ve şık tasarımları ile dikkat çekiyor.

Confetti altın sarısı ürünleriyle banyoların havasını değiştiriyor!

Birbirinden farklı renk ve desen seçenekleriyle banyoların havasını değiştiren Confetti, 2015 yazında banyoları altın sarısıyla zenginleştiriyor. Confetti swarovski taşlı, altın sarısı ürünleriyle banyo modasının öncüsü durumuna geldi.

Duş Seti 1.159 TL! Bauhaus’ta banyo ürünleri ne kadar? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Bauhaus’ta banyo ürünleri ne kadara satılıyor? Birçok ev ürünü bulunan Bauhaus’ta banyo malzemeleri indirimli olarak satışta. İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Arsimo mutfak ve banyo ürünlerinde inanılmaz fırsat. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Birbirinden ilginç ve kaliteli mutfak ürünleri ile banyo gereçleri Arsimo’da süper indirimli olarak tüketiciye sunuluyor. Türkiye’nin yerli markası Arsimo portföyünde mutfak ürünleri, banyo gereçleri ve evcil hayvanlara yönelik ürünleri bulunduruyor. İşte kaçırılmayacak fıstatlar

Uygun fiyatlı bebek ürünleri A101’de! Yeni ürünler uygun fiyatlar…

A101 2 Haziran Perşembe günü satışa sunacağı ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladı. Bu haftaki katalogda çeşit çeşit bebek ürünleri göze çarpıyor. Bebek banyo havlusunda mamaya kadar bebek bakımına ve ihtiyaçlarına dair pek çok ürün A101’de. 

Hakan Günderen, Bien Banyo Genel Müdürü oldu!

2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Günderen 55 yaşında ve 2 çocuk babasıdır.

Stil44'ten el yapımı mutfak ve banyo ürünleri!

Stil44, “Binyılların Mirası” sloganıyla tüketicisine geçmişten geleceğe davette bulunuyor. El emeği seramik banyo mutfak ürünlerini piyasaya sürdü..

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merhali Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

Fast food restoranları Wone Lighting LED Aydınlatma ürünleri kullanıyor!

Dünyaca ünlü fastfood restorantları, aydınlatma ürünleri olarak Wone Lighting LED Aydınlatma ürünlerini kullanarak, hem enerji tasarrufu elde ediyor, hem de aydınlatma sorunlarını çözerek şık bir görüntüye kavuşuyor...

Kayatur İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Dağıtım Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!

Kayatur İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Dağıtım Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Şirketi, Cihangir Sümer tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta kuruldu.

Alem İnşaat Metal Elektrik Nakliye ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Alem İnşaat Metal Elektrik Nakliye ve Orman Ürünleri Limited Şirketi, Durkan Kıldış tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Sarıkaya İş Merkezi, Ataşehir'de kuruldu.

Orka Banyo'dan sanatsal banyo ürünleri!

Banyo mobilyaları sektöründe 20 yılı aşkın tecrübesi, dinamik yapısı ve kapasitesi ile dünya çapında marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ORKA Banyo, her zevke ve bütçeye hitap eden serileri ile yaşam alanlarını şekillendirmeye devam ediyor...

Tekniksan Orman Ürünleri İnşaat Metal Kimya Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekniksan Orman Ürünleri İnşaat Metal Kimya Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davut Akbaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.

Yapıkredi'den konut kredisi kullananlara Homend ürünleri yüzde 50 indirimli!

Yapıkredi Bankası'ndan konut kredisi kullananlar şimdi Homend mağazalarından yüzde 50 indirim kazanıyor. Yapıkredi'den Konut Kredisi Kullananlara Homend Ürünleri yüzde 50 İndirimli. İndirim kuponlarının son kullanma tarihi 15 Eylül 2014.

Confetti banyo ürünleri Haberi

Confetti banyo ürünleri

 Kış aylarını geride bıraktığımız bugünlerde Confetti, banyolarda bahar rüzgârı estiriyor. Farklı renk tonları ve modelleriyle baharın o capcanlı ve dinamik havasını banyolara yansıtan Confetti, anti-alerjik özelliğiyle de sağlıklı kullanım alanları sunuyor


Ağaçların tomurcuk açtığı, herkesin biraz daha canlı ve hareketli olduğu yazın habercisi bahar ayları geldi. Daha renkli kıyafetlerin tercih edildiği bugünlerde insanların da evlerini modlarına göre dekore ettikleri bilinen bir gerçek. 2016 bahar koleksiyonu ile banyolarda bahar rüzgârları estiren Confetti, farklı renk ve model seçenekleriyle ilkbaharın tüm güzelliklerini banyolara taşıyor. 


Kaymaz jel tabanı sayesinde banyolarda yaşanabilecek kazaların önüne geçen Confetti, aşınmaya dayanıklı yapısı ve hav bırakmaz özelliğiyle zamana meydan okuyor. Banyolarda sıkça yaşanan ıslak zemin problemine karşı emici tabanı sayesinde kadınlara kullanım kolaylığı sağlıyor. Anti-alerjik, anti-statik özelliğe sahip Confetti, koku...