24 / 04 / 2024

Confetti altın sarısı ürünleriyle banyoların havasını değiştiriyor!

Confetti altın sarısı ürünleriyle banyoların havasını değiştiriyor!

Birbirinden farklı renk ve desen seçenekleriyle banyoların havasını değiştiren Confetti, 2015 yazında banyoları altın sarısıyla zenginleştiriyor. Confetti swarovski taşlı, altın sarısı ürünleriyle banyo modasının öncüsü durumuna geldi.



Birbirinden farklı renk ve desen seçenekleriyle banyoların havasını değiştiren Confetti, 2015 yazında banyoları altın sarısıyla zenginleştiriyor. Dekorasyona önem veren, detayların aksesuarlarda saklı olduğunu bilen kadınların tercihi olan Confetti;  swarovski taşlı, altın sarısı ürünleriyle banyo modasının öncüsü olmaya devam ediyor. 


Modayı takip eden kadınlar renk uyumuna sadece kıyafetlerde değil, ev dekorasyonunda da dikkat ediyor. Evlerde kullanılan renklerin uyum içinde olması mekana kimlik ve tarz kazandırırken aile bireylerinin kendini daha huzurlu hissetmesini de sağlıyor. Evinin tamamında bütünlük sağlanabilmesi için kullanılan tüm alanlara aynı özeni göstermek gerekiyor. Özellikle banyolarda kullanılan aksesuarların ve tercih edilen renklerin evin tamamı ile uyum içinde olması ev dekorasyonu yapılırken dikkat edilmesi gereken kuralların başında geliyor. 


Yılın trendi altın sarısı banyoları süslüyor

Ev dekorasyonunda en büyük yardımcınız Confetti’de banyo modasını yakından takip etmek isteyenlere birbirinden şık alternatifler sunuyor. Bu alternatifler arasında yer alan 2015 banyo modasının favori rengi olan altın sarısı halı çeşitleri son dönemde oldukça rağbet görüyor. Farklı sarı ton ve desenleriyle çeşit çeşit modele sahip Confetti, banyolara şıklık ve modernliği getiriyor. Banyoların altın gibi parlamasını isteyen kadınların tercihi olan Confetti halının; sarı renkte çiçekli, desenli, çizgili, swarovski taşlı birçok farklı modeli bulunuyor.



Geri Dön