19 / 04 / 2024

Cordella Tuzla projesi!

Cordella Tuzla projesi!

Firma: Kayıhan Yapı

Proje: Cordella Tuzla

Cordella Tuzla projesi lokasyon olarak İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçiriliyor. Daire fiyatlarının 165 bin TL'den başladığı Cordella Tuzla Evlerinde yüzde 50 peşinat veriliyor kalan kısım 24 aya kadar 0 faiz oranı ile taksitlendirilebiliyor...



10 bin 420 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Cordella projesi İstanbul'un Tuzla bölgesinde konumlandırılıyor. 3 etaptan oluşan Cordella Tuzla projesi 'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks tipinde konutlar mevcut.


5 blok olarak yükselen Cordella Evlerinde yer alan bloklar, A, B1, B2, B3 ve C blok olarak isimlendiriliyor. Cordella Tuzla projesi fiyat bilgisine göre dairler 165 bin TL'den başlıyor.Toplamda 212 adet daireden meydana gelen Tuzla Cordella Konutları  Kayıhan Yapı  imzası ile hayata geçiriliyor. 


 Cordella Tuzla projesi!


2013 Haziran ayında inşaatına başlanan  Cordella Tuzla  Evlerinde yüzde 25 peşinat veriliyor, geriye kalan kısım banka kredisi kullanılarak 60 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Diğer seçenek ise daire bedelinin yüzde 50'si peşin veriliyor, kalan kısım 24 aya kadar firma bünyesinde vadelendiriliyor.


Cordella Tuzla teslim tarihi bilgisine göre konutlar 2015 yılının Haziran ayında teslim edilecek. Cordella Tuzla projesi 'nde ayrıca yürüyüş alanları, kreş, 400 metrekarelik açık yüzme havuzu, bahçe alanları, spor alanı ve göletler bulunuyor.


Cordella Tuzla nerede?

Cordella Tuzla adres: Yayla  Mahallesi Cengiz Topel Cad. No:111 Tuzla-İstanbul 


Tuzla Cordella iletişim:

Telefon: 444 21 85

Web Adresi: www.cordellatuzla.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön