25 / 04 / 2024

Corio Türkiye Tekira AVM'nin yeni sahibi oldu

Corio Türkiye Tekira AVM'nin yeni sahibi oldu

Corio Türkiye, Tekirdağ'da bulunan Tekira Alışveriş Merkezinin (AVM) yüzde 100 hissesini satın aldığını duyurdu.



Corio Türkiye'den yapılan yazılı açıklamada, 2005 yılının nisan ayında Akmerkez Alışveriş Merkezinin yüzde 42,92 hissesini satın alarak Türkiye pazarına adım atan Hollanda merkezli AVM yatırım ve işletme firması Corio'nun portföyünü Tekira AVM ile genişletiği bildirildi.
Corio Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Koray Özgül, Tekira AVM'nin gerek kentte, gerek Trakya bölgesindeki merkezi konumuyla tüm portföyleri içinde özel bir yere sahip olduğunu belirterek, Tekira AVM'nin portföylerine eklenmesinin, Corio için büyük önem taşıdığını ifade etti.     Tekira AVM'nin geniş alanı ve sunduğu olanaklarla sadece Tekirdağ nüfusuna değil, tüm Trakya ve Edirne'ye yönelik potansiyel yarattığına işaret eden Özgül, şu değerlendirmede bulundu:
"Bu potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilmesi için çalışacağız. Diğer AVM;lerimizde olduğu gibi burada da markalarımıza destek olmak, AVM'mizin çok daha geniş kitlelere seslenmesini sağlamak amacıyla hazırladığımız plan ve projelerimiz var. Hızla hayata geçireceğimiz çalışmalarla Tekira AVM'nin, kendi bölgesinde çok daha geniş kitleler için rakipsiz bir yaşam ve cazibe merkezi konumunu daha da güçlendireceğine inanıyoruz."


Geri Dön