25 / 04 / 2024

Çorlu Bülent Ecevit Bulvarı'nın son etabı asfaltlandı!

Çorlu Bülent Ecevit Bulvarı'nın son etabı asfaltlandı!

Çorlu Belediyesi’nce önemli projeler arasında gösterilen ve Marmara Bölgesi'nde belediye imkanları ile yapılan en uzun bulvar yolu olarak nitelenen Bülent Ecevit Bulvarı'nın son etabı da asfaltlandı.





Dönemin Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin'in çalışmaları ile başlatılan, mevcut belediye başkanı Ünal Baysan’ın belediye başkanlığında da çalışmaları sürdürülen ve etaplar halinde tamamlanarak kullanıma açılan Bülent Ecevit Bulvarı'nda son etap büyük oranda tamamlandı. Belediye Başkanı Altan Ersin’in başlattığı Ünal Baysan’ın devam ettirdiği Bülent Ecevit Bulvarı’nın son etabı da Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a da kısmet oldu. Tekirdağ’ın büyükşehir belediyesi olmasının ardından ilçelerde yer alan bulvarlar ile ana caddelerin sorumluluğunun büyükşehir belediyesine geçmesi ile birlikte etaplar halinde yapılan Bülent Ecevit Bulvarı’nın son etap yapımını üstlenen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmaları devam ettiriyor. Tekirdağ yolu üzerinde yer alan Çorlu Park Evleri mevkiinden başlayarak Havuzlar Parkı önünden geçen, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Kavşağı ile Çorlu Devlet Hastanesi önünden geçerek Ağır Bakım Fabrikası kavşağında İstanbul yoluna bağlanan Bülent Ecevit Bulvarı'nda Türkgücü yoluna bağlantı çalışmaları da tamamlandı. Son etabın asfaltlamasını yapan belediye ekipleri yol aydınlatmaları, orta kaldırım düzenlemesi ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı.


20 KİLOMETREYİ AŞIYOR


Etaplar halinde yapılarak belediye imkanları ile tamamlanan Çorlu Bülent Ecevit Bulvarı’nın son etabındaki çalışmaların kısa sürede bitirilmesi ve tam anlamıyla ulaşıma açılması bekleniyor. Belediye imkanları ile yapılacak olan son etabın da kısa sürede tamamlanması ile geliş ve gidiş olmak üzere 20 kilometreyi aşan bulvar yolu bitirilmiş olacak.




Devrim Gazetesi



Geri Dön