24 / 04 / 2024

Çorlu Hükümet Konağı tamamlandı!

Çorlu Hükümet Konağı tamamlandı!

2014 yılının Kasım ayında gerçekleştirilen ihale sonucu yüklenici firma tarafından yapımına başlanan Çorlu Hükümet Konağı'nın kaba inşaatı ve dış cephe kaplamaları tamamlandı.



Çorlu'nun yeni hükümet konağında çalışmalar tamamlanma aşamasına gelsi.  Kaba inşaatı bitirilen yeni hükümet konağında mantolama ve dış cephe kaplamaları da bitirildi. 

Tekirdağ Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (Tekirdağ YİKOB) kontrolünde 2015 yılı Şubat ayında yer teslimi yapılan ve 2015 yılının Mart ayında yüklenici firma Detay İnşaat tarafından yapımına başlanan Çorlu Hükümet Konağı inşaatının yapımı tamamlandı. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç Çorlu'nun yeni hükümet konağının yapımında ince işçiliklere geçildiği ve kısa sürede bitirilerek hizmete açılacağı kaydedildi. 

Mevcut Çorlu Hükümet Konağı'nın eski ve yetersiz olması nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafindan2014 yılı yatırım programına almandı

Tekirdağ Valiliği Yatırını İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca 25 Kasım 2014 tarihinde Detay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi isimli firmaya ihale edilen ve 20 Şubat 2015 tarihinde sözleşme imzalanarak 25 Şubat 2015 tarihinde müteahhit firmaya iş yeri teslimi yapılarak yapımına başlanan Çorlu Hükümet Konağı 4 bin 209 metrekare alanda zemin+ 4 kat olarak yapılıyor. 

6 milyon 487 bin TL + KDV ihale bedeli ile 25 Şubat 2015 tarihinde yapımına başlanan Çorlu Hükümet Konağının ihale süresine göre 14 Nisan 2017 tarihinde bitirilmesi ön görülüyor. Ancak öngörülen süreden daha önce tamamlanması bekleniyor. 



Avrupa Yakası



Geri Dön