20 / 04 / 2024

Çorlu'ya 231 milyon liralık yatırım yapıldı!

Çorlu'ya 231 milyon liralık yatırım yapıldı!

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, "Çorlu, Türkiye'nin en önemli ilçelerinden biri ve ilçemize çok ciddi yatırımlar yapılıyor" dedi.Kılıç, Çorlu Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen toplantıda, ilçede yatırımların yapıldığını ve bu yatırımların takdir ile karşılan



Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, "Çorlu, Türkiye'nin en önemli ilçelerinden biri ve ilçemize çok ciddi yatırımlar yapılıyor" dedi.


Kılıç, Çorlu Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen toplantıda, ilçede yatırımların yapıldığını ve bu yatırımların takdir ile karşılandığını belirterek, Çorlu'nun, Türkiye'nin önemli ilçeleri arasında olduğunu söyledi.


En son yapılan yatırımların 231 milyon 449 bin lira değerinde olduğunu bildiren Kılıç, "Bölgemizde en son hayata geçirilen ve geçirilmek üzere olan toplam 22 adet yatırımımız var. Bunların maliyeti 231 milyon 449 bin lira değerinde. Çorlu, Türkiye'nin en önemli ilçelerinden biri ve ilçemizde ciddi yatırımlar yapılıyor. Spora da ciddi yatırımların yapıldığı ilçemizde, yeni spor okulu ihtiyacı olduğu için yaklaşık 20 spor okulu açılacak" diye konuştu.


Çorluspor 1947 isimli kulübün sıkıntılı bir süreçten sonra iyi işler yaptığını belirten Kılıç, ilçede spor faaliyetlerine kendilerinin de destek verdiğini söyledi. 


Kılıç, ilçede ilk kez geçtiğimiz yıl Hüdavendigar Başarı Ödülleri adı altında başarılı insanlara ödül verildiğini hatırlatarak, bu ödül töreninin geleneksel olarak bundan sonraki yıllarda da geliştirilerek devam edeceğini ve bu başarı ödüllerinin bölge için teşvik edici olduğunu kaydetti. 


İlçenin yoğun bir göç potansiyelinin olduğunun altını çizen Kılıç, göç nedeniyle değişken olan okuma yazma oranlarının kendileri tarafından sürekli olarak kontrol edildiğini ve halk eğitim merkezlerinde okuma yazma kurslarının devamlı halka ücretsiz olarak hizmet verdiğini ifade etti. 


Polis ile jandarma ekiplerinin bölgede madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile ciddi bir mücadele verdiğini ve bunun sonuç getirdiğini söyleyen Kılıç, "Polisimiz ve jandarmamız kendi sorumluluk alanlarında uyuşturucu madde ve madde bağımlılığı ile sürekli mücadele ediyor. Bu çalışmaların pozitif yansımalarını da zaten görüyoruz" ifadelerini kullandı


Haberler


Geri Dön