23 / 04 / 2024

Cornerlife Mimaroba'da dükkan fiyatları 400 bin liradan başlıyor!

Cornerlife Mimaroba'da dükkan fiyatları 400 bin liradan başlıyor!

Cornerlife Mimaroba projesi 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satısa sunuluyor. Rezidans ve ticari birimlerden oluşan proje, ev sahiplerine doğayla ic ice bir yasam vaat ediyor.




Cornerlife Mimaroba' 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satısa sunuluyor. Rezidans ve ticari birimlerden oluşan proje, ev sahiplerine doğayla ic ice bir yasam vaat ediyor. 


Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığıyla Beylikdüzü'nde hayata geçirilen 'Cornerlife Mimaroba'da fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor. Kasım 2013'te yaşamın başladığı proje, rezidans ve ticari birimden oluşuyor. 'Corner' serisinin ilk üyesi olan 'Cornerlife Mimaroba', 9 bin metrekare inşaat alanı içinde 4 bin metrekare oturum sunuyor. 7 katlı mimarisiyle ön plana çıkan proje 43 ticari birim ve 60 rezidanstan meydana geliyor. Toplamda 103 bağımsız bölümden oluşan 'Cornerlife Mimaroba'da daire seçenekleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yer alıyor. 58 metrekareden başlayan daire büyüklükleri 215 metrekareye kadar uzanıyor. 


Cornerlife Mimaroba'da, gıda zinciri mağazasından fast-food'a, ünlü kahve markasından yapı marketine, kuru temizlemeden bistro'ya, güzellik merkezinden restoranlara kadar pek cok marka yer alıyor. Satışların devam ettiği Cornerlife Mimaroba'da ticari birimler 45 ila 1.950 metrekare arasında değişiyor. Bölgenin en geniş ticari birim seçeneklerinden birini sunan Cornerlife Mimaroba'da dükkanlar 400 bin TL'den baslarken, kiralamalar ise 2 bin 500 TL seviyesinde seyrediyor. 




Star


Geri Dön