23 / 04 / 2024

Coşkun Sabah: Kızımın evinin kirası 900 Euro!

Coşkun Sabah: Kızımın evinin kirası 900 Euro!

Türk müziğinin güçlü sesi ve bestekarı Coşkun Sabah yaptığı açıklamada "Kızım yurt dışında iyi bir paraya okuyor, evinin 900 euro kirası var" dedi.



Türk müziğinin güçlü sesi ve bestekarı Coşkun Sabah geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamanın çarpıtıldığını söyledi. Sanatı Sabah, "Benim ağzımdan 'geçinemiyorum' kelimesi çıkmadı" derken, bu sözleri ispat edene noter huzurunda para vereceğini açıkladı.

NOTER HUZURUNDA 1 MİLYON DOLAR! 

'Parası olmayan beni anlayamaz' açıklaması sebebiyle eleştiri alan Coşkun Sabah, sözlerinin çarptırıldığını belirterek, "Benim ağzımdan 'geçinemiyorum' kelimesi çıkmadı. Bunu ispat edene noter huzurunda 1 milyon dolar vereceğim. '3-4 ay sorun olmaz ama sonra hazıra dağ dayanmaz' dedim" dedi.

"KABAK BENİM BAŞIMA PATLADI" 

Sabah, "Kızım yurt dışında iyi bir paraya okuyor, evinin 900 euro kirası var. Benim şahsi kredilerim var. Çünkü rahat duran insanlar değiliz. Bir paramız birikiyor, direkt bir yer alıyorum. Bunların giderleri var. Benim söylediğimi kaç sanatçı söyledi ama kabak benim başıma patladı." dedi.

"SERVETİMİ AÇIKLAMAK ZORUNDA KALDIM"


 
"Cümlelerimi Twitter'dakiler çarpıttı" diye konuşan Coşkun Sabah, "Bir sabah uyanıyorum, 'Coşkun Sabah'a yardım kampanyası kuralım, ben 100 TL veririm' diyenler var. Sırf bu yüzden servetimi açıklamak durumunda kaldım. Ondan dolayı da topa tutuldum. Bu hafta twitter hesabımı kapatıyorum. Buradan tüm sanatçı arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum. Orası küfür mecrası" şeklinde konuştu.

 

Coşkun Sabah: 15 milyonluk gayrimenkulüm var!


Geri Dön