29 / 03 / 2024

Country Life satılık!

Country Life satılık!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Country Life

Country Life satılık daire fiyatları 420 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Country Life projesinde yer alan dairelerin anahtar teslimleri hemen yapılıyor. Proje Göktürk' te inşa edildi...




Country Life projesi,  Keleşoğlu İnşaat  tarafından İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Kemerburgaz'ın Göktürk bölgesinde yaşama geçirildi.


13 bin 129 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Country Life  satılık daireleri toplamda 277 adetten meydana geliyor. Country Life satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Keleşoğlu İnşaat Country Life projesinde konutların yanı sıra 29 adet ofis ve 50 adet dükkan da bulunuyor.



Country Life satılık!



Country Life satılık daire fiyatları!


1 oda 1 salon daireler 420 bin TL ile 480 bin TL arasında,

2 oda 1 salon  daireler 545 bin TL ile 580 bin TL arasında, 

3 oda 1 salon daireler ise 725 bin TL ile 750 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.


Country Life projesinden konut sahibi olabilmek için yüzde 25 peşinat veriliyor ve kalan tutar banka kredisi ile taksitlendirilebiliyor. Country Life projesinde yer alan dairelerin anahtar teslimleri hemen yapılıyor. 


Country Life Göktürk Evleri'nde kapalı otopark, buhar banyosu, çocuk oyun alanları, voleybol sahası, fitness merkezi, sauna ve basketbol sahası gibi sosyal olanaklar alıcılarına sunuluyor. Göktürk Country Life satılık daire teslimleri hemen yapılıyor.


Country Life Göktürk ulaşım!

Adres: Merkez Mahallesi, İstanbul Caddesi, 34077 Göktürk, Eyüp – İstanbul


Country Life iletişim bilgileri!

Telefon: 444 70 77

Web Adresi: www.countrylife.com.tr


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön