19 / 04 / 2024

Country Life'a satışlar başlamadan 2 bin talep geldi!

Country Life'a satışlar başlamadan 2 bin talep geldi!

Keleşoğlu İnşaat ve Metal Yapı Göktürk'te Country Life projesine start vermeye hazılanıyor. 150 ünitenin satışa sunulacağı projeye henüz satışlar başlamadan 2 bine yakın talep geldi



Keleşoğlu İnşaat ve Metal Yapı Göktürk İstanbul Caddesi üzerinde yeni bir projeye başlıyor. Son yıllarda birbiri ardına projelerin hayata geçtiği Göktürk'teki son büyük arsalardan biri üzerine yükselecek olan Country Life projesi 13 bin 129 metrekare arsa üzerinde toplam 302 bağımsız bölüm olarak inşa edilecek. Karma proje özelliği taşıyan proje içinde 223 adet konut, 29 adet büro ve 50 adet mağaza yer alacak.

Satışa çıkmadan 2 bin talep
Projenin yatırımcılarından Keleşoğlu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, Göktürk'te inşa edecekleri Country Life projesinin küçük bir dünya oluşturacak şekilde yaşam, çalışma, alışveriş, eğlence, spor ve sağlık alanlarının iç içe kurgulandığı bir proje olduğunu belirtiyor. Keleş, tüm bu kurgusu ile projenin bir siteden çok elit bir kulüp havası yarattığına dikkat çekiyor. Keleşoğlu İnşaat'ın yatırımcı bir firma olarak bugüne kadar bir çok alışveriş merkezi, ofis konut ve villa projesini başarıyla tamamladığına işaret eden Keleş, geçmişteki referansları ve ortağı Metal Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Saçaklıoğlu ile oluşturacakları sinerjinin bu proje için bir teminat olacağını vurguladı. Keleş projenin tahmini olarak 70 milyon dolarlık bir yatırımla hayat bulacağını kaydetti. Country Life projesinde henüz satışlara başlamadıklarını ancak ön rezervasyonları almaya başladıkları bilgisini veren Keleş, "Göktürk çok özel müşteri profili olan bir bölge. Müşterilerimiz genel olarak üst düzey yöneticiler ve şirket sahiplerinden oluşuyor. Satışı yapılacak olan ünite sayısı 150 olmasına, daha satışa başlamamıza rağmen 2 bine yakın talep aldık" diye konuştu.

Mimar Ömer Çamoğlu 'Bahçeli evler' tasarladı
Country Life'ta bahçe katı ve birinci katlarda geniş bahçeler bulunuyor. Ara katlarda ise geniş teras bahçeli çatı dubleksler yer alıyor. Projenin mimarı Ömer Çamoğlu, Göktürk'te yeşilin ihmal edildiğine işaret ederek, imar haklarından feragat ederek projedeki yeşil alan payını yüksek tuttuklarını kaydetti. Çamoğlu, Country Life projesinden daire sahibi olan herkesin kendisine ait bir de bahçesi olacak" dedi.
Bülent Yoldaş/Sabah Emlak

444 7 077

www.kelesoglu.com

www.metalyapi.com


Geri Dön