20 / 04 / 2024

Çözüm 34 Yapı Market İnşaat Ve Hırdavat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Çözüm 34 Yapı Market İnşaat Ve Hırdavat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Savaş Gündüz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Çözüm 34 Yapı Market İnşaat Ve Hırdavat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Savaş Gündüz tarafından kuruldu. 


Çözüm 34 Yapı Market İnşaat Ve Hırdavat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 - ) a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesindeyazılı olan diğer işler.



Çözüm 34 Yapı Market İnşaat Ve Hırdavat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Adres; Girne Mahallesi Başöğretmen Cad.No:29 Maltepe 


Geri Dön