26 / 04 / 2024

Creavit Class banyoları evimizdeki en özel alan yapıyor!

Creavit Class banyoları evimizdeki en özel alan yapıyor!

Kalite ve mükemmellik anlamlarına gelen “ Class Banyo Mobilyası ” önümüzdeki günlerde adından sıkça söz ettireceğe benziyor.Creavit Class banyoları evimizdeki en özel alan yapıyor.



Mükemmelden azıyla yetinmeyen tüketicisi için, dört dörtlük banyolar tasarlayan Creavit’in Class Banyo Mobilyası, klasik ve moderni harmanlayan yumuşak çizgileriyle dikkat çekiyor. İlhamını klasikleşmiş salon mobilyalarından alan Class, 100 cm’lik alt modül, 100 cm’lik tezgahaltı uyumlu hilton lavabo ve led aynadan oluşuyor. Nostaljik tasarımıyla öne çıkan bu banyo mobilyasının gövde ve kapaklarında kullanılan mat beyaz lake, siyah granit lavaboyla muhteşem bir bütünlük yakalıyor. Yuvarlak hatlarıyla bu feminen mobilya, banyoya romantik bir atmosfer katıyor. Bu kişilikli ürünün özgün tasarımlı aynası da banyolara derinlik kazandırıyor. Salonun şıklığını aratmayan Creavit Class Banyo Mobilyası, evini yeni baştan yaratmak isteyenlerin imdadına yetişiyor.


Özellikle Vitrifiye Seramik Sağlık Gereçleri sektöründe ulaştığı büyüklükle Türkiye pazarının ilk üç firmasından biri olan Creavit, yılda 1,5 milyon adet seramik sağlık gereci üretiyor. Üretiminin %40’ını ihraç eden marka, Portekiz’den Çin’e kadar 60 farklı ülkeye de kaliteli hizmeti ulaştırıyor ve servis sağlıyor. Creavit bünyesinde Amerika’ya da susuz pisuvar konusunda teknik üretim hizmeti veriliyor. Gökçebey’de ürettiği kaliteli ve seçkin vitrifiye ürünlerini dünya pazarlarında satarak büyümesini istikrarlı olarak sürdüren marka, Türkiyeli bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.



Geri Dön