24 / 04 / 2024

Creavit Class banyo modelleri

Creavit Class banyo modelleri

Kalite ve mükemmellik anlamlarına gelen “ Class Banyo Mobilyası ” önümüzdeki günlerde adından sıkça söz ettireceğe benziyor.Creavit Class banyoları evimizdeki en özel alan yapıyor.

Creavit'ten altın dekorlu ürünler!

Creavit’in, 2016 yılında altın dekorlu ürün gamını genişlettiği gözlemlendi. Altın dekorlu lavabolardan, banyo aksesuarlarına kadar banyolarda her tarza hitap eden altın renkli Creavit ürünlerinin sıcaklığı dikkat çekti.

Creavit'ten yeni Art Banyo serisi!

Banyoları sanat eserine dönüştürme konusunda bir sihirbaz olan Creavit, Art Banyo Mobilyası ile klasiğin modernize edilmiş halini sadelik ve şıklıkla yeniden yorumluyor.

Creavit Diamond serisi ile banyolara güneş doğuyor!

Creavit Diamond serisi, banyonuzda sizleri sabah güneşi gibi karşılamaya geliyor. Creavit’in ürün portföyüne yeni giren Diamond banyo ve lavabo armatürleri banyosunda modernlik ve şıklık arayanlara merhaba diyor.

Creavit Kırgızistan’da 5. showroomunu açtı!

5 kıtada 60 ayrı ülkeye ihracat yapan Creavit Kırgızistan’da yeni showroomunu açtı. Creavit markası, Orta Asya’da banyo deyince akla gelen ilk marka olmak için satış pazarlama ağını genişletmeye devam ediyor.

Creavit, UNICERA'de alkış topladı!

Hayatı kolaylaştıran ve estetik duruşuyla göz dolduran Creavit bu sene 28. Düzenlenen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na (UNICERA) toplam 54 yeni ürünüyle katılarak büyük beğeni topladı.

Epic Banyo mobilyası: Modern hayatta dinlendirici bir etki!

Creavit’inEpic banyo mobilyası gündelik hayatında oldukça sosyal, hayatı paylaşan ve zevklerinden ödün vermeyen kullanıcılar için rahatlatıcı, estetik ve fonksiyonel çözümler sunuyor.

Creavit, UNICERA Fuarı'na 54 yeni ürünle katıldı!

Hayatı kolaylaştıran ve estetik duruşuyla göz dolduran Creavit bu sene 28. Düzenlenen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na (UNICERA) toplam 54 yeni ürünüyle katılarak büyük beğeni topladı.

Tema Banyo fonksiyonel ürünleriyle otellerin ilk tercihi!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, şık, yenilikçi, sağlıklı ve fonksiyonel ürünleriyle otellerin de ilk tercih ettiği markalar arasında yerini aldı.

Tema Banyo'dan engelliler için özel banyo tasarımları!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

Class Gayrimenkul ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Class Gayrimenkul ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Şişli, Harbiye Mahallesi, Askerocağı Caddesi, The Rıtz -Carlton Plaza' da kuruldu.

Creavit'in Çevresel Ürün Beyanı Sertifikası tescillendi!

Seramik Sağlık Gereçleri, banyo mobilyaları ve banyo armatür ve aksesuarları alanlarında dünya standartlarında üretim yapan ve özgün tasarımlarıyla beğeni toplayan Creavit, doğaya olan duyarlılığını aldığı EPD ile tescilledi.

Duravit'ten yeni ME by Starck banyo tasarımı!

Modern banyo tasarım trendi, günümüzde otantik malzemeleri içeren ve erkeksi karakteri yansıtan maskülen tasarıma yönelmiştir. Belirgin yapının hakim olduğu doğrusal formlar ve keskin kenarlar bu tarzı tanımlar.

Tema Banyo'da müşteri memnuniyeti ön plana alınıyor!

Tema Banyo, müşterilerini daha yakından tanımak ve beklentilerini yakından takip etmek, müşteri beklentilerine uygun ürün ve uygulamalar geliştirmek üzere yenilikçi bir projeyi hayata geçirdi.

Creavit Class banyo modelleri Haberi

Creavit Class banyo modelleri

Mükemmelden azıyla yetinmeyen tüketicisi için, dört dörtlük banyolar tasarlayan Creavit’in Class Banyo Mobilyası, klasik ve moderni harmanlayan yumuşak çizgileriyle dikkat çekiyor. İlhamını klasikleşmiş salon mobilyalarından alan Class, 100 cm’lik alt modül, 100 cm’lik tezgahaltı uyumlu hilton lavabo ve led aynadan oluşuyor. Nostaljik tasarımıyla öne çıkan bu banyo mobilyasının gövde ve kapaklarında kullanılan mat beyaz lake, siyah granit lavaboyla muhteşem bir bütünlük yakalıyor. Yuvarlak hatlarıyla bu feminen mobilya, banyoya romantik bir atmosfer katıyor. Bu kişilikli ürünün özgün tasarımlı aynası da banyolara derinlik kazandırıyor. Salonun şıklığını aratmayan Creavit Class Banyo Mobilyası, evini yeni baştan yaratmak isteyenlerin imdadına yetişiyor.


Özellikle Vitrifiye Seramik Sağlık Gereçleri sektöründe ulaştığı büyüklükle Türkiye pazarının ilk üç firmasından biri olan Creavit, yılda 1,5 milyon adet seramik sağlık gereci üretiyor....