26 / 04 / 2024

Confetti'den yeni tasarım banyo halıları!

Confetti'den yeni tasarım banyo halıları!

Banyolar için şık ve modern çözümler sunan Confetti, farklı renk ve desenlerde tasarladığı banyo halılarıyla kış mevsiminde bahar havasını estirecek.



Banyolar için şık ve modern çözümler sunan Confetti, farklı renk ve desenlerde tasarladığı banyo halılarıyla kış mevsiminde bahar havasını estirecek. Canlı renklerden, çiçekli modellere, soft renklerden geometrik desenlere kadar birçok alternatif sunan Confetti, kaymaz tabanı sayesinde küçük ev kazalarına da engel oluyor. Confetti banyo halıları, anti bakteriyel özelliğiyle hijyenik bir kullanım alanı sağlıyor.


Mevsim değişirken evler de değişim sürecine giriyor. Dekorasyon yaparken evi bir bütün olarak ele almak, banyoları da ihmal etmemek gerekiyor.  Evde farklı tasarımlara açık olan kişilere şık, modern ve renkli halılarıyla birçok alternatif sunan Confetti, banyolarda kış mevsiminde bahar havasını estiriyor. Canlı renklerden, çiçekli modellere, soft renklerden geometrik desenlere birçok değişik koleksiyona sahip olan Confetti, banyonuzun havasına hava katıyor.  Kolay katlanabilir olmasıyla çamaşır makinesinde rahatlıkla yıkanabilen ve alan kaplamayan Confetti banyo halıları, Elit, Bella, Swarovski ve organik yapılı özel üretim Naturel serisi olmak üzere farklı koleksiyonlara sahip.


Kaymaz jel tabanı sayesinde banyolarda yaşanabilecek kazaların önüne geçen Confetti, hav bırakmaz özelliğiyle kolay kullanım imkanı sağlıyor. Banyolarda sıkça yaşanan ıslak zemin problemine karşı emici tabanı sayesinde kadınların gizli yardımcısı oluyor.  Anti-alerjik, anti-statik özelliğiyle sağlıklı, güvenilir bir kullanım alanı sunan Confetti, koku yapmayan ve aşınmaya dayanıklı yapısıyla da uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor. 


Geri Dön