26 / 04 / 2024

Çukurambar gayrimenkul piyasasında son durum ne?

Çukurambar gayrimenkul piyasasında son durum ne?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Danışmanı Fatih Gürpınar, Ankara Çukurambar gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.



Prokule Türkiye Gayrimenkul Danışmanı Fatih Gürpınar Ankara Çukurambar gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli bilgiler verdi.

Başkent Ankara'nın en popüler semtleri arasında yer alan Çukurambar'ın ziyaretçi sayısının her geçen gün katlanarak artığını söyleyen Fatih Gürpınar,  Çukurambar'ın lokasyonuyla da dikkat çektiğini söyledi. Büyük alışveriş merkezlerinin, siyasi parti genel merkezlerinin, özel hastanelerin, 7 ile 5 yıldızlı otellerin, üniversitelerin, ABD Büyükelçiliğinin, Başkent gaz, Başkent Elektrik ve bakanlıkların arasında yükselen 30 ile 35 katlı plazalar, rezidanslar, ofisler ve konutların varlığı ile ilk kez gelenleri de kendine hayran bırakıyor. Çukurambar Söğütözü metrosu ve toplu taşım araçlarının güzergahında olması sebebiyle de önemli bir lokasyonda yer alıyor.

Çukurambar gayrimenkul piyasasında son durum ne?

Peki Çukuramvar'daki plaza ofisler rezidans ve konutların satılık ve kiralık fiyatları ne kadar? Prokule Türkiye Gayrimenkul Danışmanı Fatih Gürpınar rezidans ve konut fiyatları ile ilgili olarak şunları söyledi: "Amortisman avantajına göre Plazalarda satılık ofislerin metrekare birim fiyatı, katı ve cephesine göre yapılı olarak 13 bin TL İle 17 bin TL arası gösterebilmektedir. Kiralıklarda ise metrekar birim fiyatı 55 tl ile 90 tl kat ve cephesine göre yapılı olarak değişkenlik gösterebilmektedir. Satılık konutlarda 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon, 6 oda 2 salon konut fiyatları 800 bin TL ile 3 milyon TL arası konuma ve binaya göre değişiyor. Kiralık konutlarda ise kiralama bedeli 4 bin TL İle 12 bin TL arasında."

Ankara Çukurambar’daki 5 yıllık imar sorunu çözüldü!


Geri Dön