23 / 04 / 2024

Çukurova Balkon Evleri nerede?

Çukurova Balkon Evleri nerede?

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Balkon

Daire teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Çukurova Balkon Evleri 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor. Peki Çukurova Balkon Evleri nerede?



Çukurova Balkon Evleri nerede? sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Çukurova Gayrimenkul bünyesinde Kent Yapı tarafından hayata geçirilen  Çukurova Balkon  Evleri'nde konut fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Çocuk oyun alanı, kapalı otopark, sauna, fitness, yüzme havuzu ve spor alanları gibi ortak kullanım alanlarına sahip olan Çukurova Balkon Konutları 7 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


Kent Yapı Çukurova Balkon projesinde yüzde 1 peşin ödemelerde, yüzde 17'si 1 yıl sonra, yüzde 17'si 2 yıl sonra, yüzde 65'i ise 1 yıl sonra ya da hemen ödenebiliyor. Projede ayrıca banka kredisi de kullanılabiliyor.


Çukurova Balkon Evleri nerede?

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Soğanlık'ta inşa edilen Çukurova Balkon Konutları Kartal Adliye Sarayı'nın karşı tarafında yer alan Kentplus Residence'a yakın mesafede yükseliyor. 


Çukurova Balkon iletişim

Telefon: 444 8 259

Web: www.cukurovabalkon.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön