26 / 04 / 2024

Çukurova Balkon ödeme planı!

Çukurova Balkon ödeme planı!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Balkon

Kartal Çukurova Balkon Evleri 'nde yer alan daireler 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Proje Kent Yapı imzası ile inşa ediliyor. İşte Çukurova Balkon ödeme planı...



Çukurova Balkon ödeme planı bilgisinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Teslimlerinin 24 ay sonra yapılması öngörülen projede ruhsat işlemleri devam ediyor.


İstanbul Kartal - Soğanlık bölgesinde yükselen  Çukurova Balkon  Konutları Kartal Adliye Sarayı'nın karşı tarafında Kentplus Residence'a yakın bir bölgede yer alıyor.


Konut fiyatları 240 bin liradan başlayan Çukurova Balkon Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor.


Çukurova Gayrimenkul bünyesinde Kent Yapı imzası taşıyan Çukurova Balkon projesinde kapalı otopark, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor alanları ve sauna gibi ortak yaşam alanları bulunuyor.


Çukurova Balkon ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatta, yüzde 17s'i 1 yıl sonra, yüzde 17'si ise 2 yıl sonra, yüzde 65'i ise 1 yıl sonra veya hemen ödenebiliyor. Ayrıca projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 


Soğanlık Çukurova Balkon satış ofisi

Tel: 444 8 259

Web: www.cukurovabalkon.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön