17 / 04 / 2024

Çukurova Balkon'da 20 bin TL peşinat kampanyası!

Çukurova Balkon'da 20 bin TL peşinat kampanyası!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Çukurova Balkon'da 20 bin TL peşinatla ev sahibi olunuyor. Yüzde 5 peşin, hemen taşın sloganıyla tanıtılan projede satışlar tam gaz devam ediyor.  



Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan hemen teslime hazır projesi Çukurova Balkon’da başlattığı yeni kampanyası “Yüzde 5 peşin, hemen taşın” ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. 

 

Deniz ve orman manzaralı balkonlarıyla dikkat çeken Çukurova Balkon’da sadece sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek konut alanlar daire bedelinin yüzde 15’ini bir yıl sonra vade farksız olarak ödüyor. Kalan yüzde 80’lik bedel ise 120 ay banka kredisiyle tamamlanıyor. 

 

Çukurova Balkon da 20 bin TL peşinat kampanyası!

 

Kampanya kapsamında sadece 20 bin TL peşinat ve bir yıl sonra 60 bin TL ödeyerek 120 ayda aylık 4 bin 500 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün. 28 Şubat'a kadar devam edecek kampanyaya göre bir diğer alternatif olarak yüzde 50 peşin ve yüzde 50 36 ay vade farksız ödeme imkanı.


Her ihtiyaca uygun daire alternatifi

1+1’den 4+1’e kadar her zevke uygun dairelerin yer aldığı Çukurova Balkon’da, en az bir balkon bulunuyor. 19 ve 20 katlı iki blokta toplam 261 konutun yer aldığı projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daireler dizayn edildi. 

 

Konum bilgisi

  1. Metroya 600 metre, ormana 2 dakika
  2. Kartal Adliye Sarayı’na ve Maltepe Park AVM’ye 1,5 kilometre, 
  3. Kartal metrosuna ve yeni açılacak İKEA’ya 600 metre, 
  4. Aydos Ormanı yürüyüş parkuruna 2 dakika 

 

Projenin sosyal alanları içinde; basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı, yarı olimpik açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu yer alıyor. 

 

Çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, hobi odası, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, kapalı otopark, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odaları projenin diğer sosyal alanları arasında bulunuyor. 


Web: www.cukurovabalkon.com

 


Geri Dön