24 / 04 / 2024

Çukurova Balkon’da Nisan ayı kampanyası!

Çukurova Balkon’da Nisan ayı kampanyası!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da yeni bir kampanya başlattı. 



Nisan ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında hemen teslim daireler 0,99 faiz oranıyla satışa sunuluyor. Çukurova Balkon’da, bazı dairelerde iki ya da üç balkon, bazılarında ise 30 metrekareye kadar teras ya da 20 metrekareye kadar bahçe kullanım alanı yer alıyor. Nisan ayı boyunca geçerli olacak kampanya ile ev sahibi olmak isteyenlere daireleri hemen teslim edilebiliyor.

Çukurova Gayrimenkul, kiralama konusunda anlaşmalı olduğu Adason Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Danışmanlığı şirketi aracılığı ile yatırımcılara kısa sürede uygun profilde kiracı buluyor. Böylelikle yatırım amaçlı konut alanlar kiracı bulmak için hiç uğraşmadan hızlı bir şekilde kazanç elde etmeye başlıyor.

19 ve 20 katlı iki blokta toplam 261 konuttan meydana gelen Çukurova Balkon’da, daireler 65 ila 273 metrekare arasında değişiyor. Aynı büyüklükteki dairelerin bile iç mimarisi ve metrekare dağılımının değiştiği projede, tercihe göre kimi dairelerin salonu, kimi dairelerin ise mutfak ya da yatak odaları farklı büyüklüklerde planlandı. 

Bu doğrultuda projede 3 farklı tipte 1+1, 60 farklı tipte 2+1, 10 farklı tipte 3+1 ve 5 farklı tipte 4+1 daire yer alıyor. Ayrıca ebeveyn banyosu, giyinme odası, kiler, teras, bahçe kullanımı gibi alternatifler içinden seçim yapma şansı da bulunuyor.

Çukurova Balkon projesi lokasyon olarak; Kartal Adliye Sarayı’na ve Maltepe Park AVM’ye 1,5 kilometre, Kartal metrosuna ve yeni açılacak İKEA’ya 600 metre, Aydos Ormanı yürüyüş parkuruna 2 dakika mesafede yükseliyor.

Projenin sosyal alanları içinde; yarı olimpik açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı yer alıyor. Hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odalar yer alıyor. 

Web: http://www.cukurovabalkon.com/


Geri Dön