24 / 04 / 2024

Çukurova’dan Jennifer’a sert gönderme! Çok üzüleceksin!

Çukurova’dan Jennifer’a sert gönderme! Çok üzüleceksin!

Çukurova Gayrimenkul, Metropol İstanbul projesinden daire satın alan Jennifer Lopez’e verdiği tam sayfa ilanda gönderme yaptı. Firma, “Jennifer, yıldızlara layık bu lüksü bu fiyata kaçırdığın için çok üzüleceksin” dedi...



Çukurova Gayrimenkul, geçtiğimiz Kasım ayında dünya turnesi kapsamında Türkiye’ye gelen ve Metropol İstanbul projesinden daire satın alan Jennifer Lopez’e gönderme yaptı. Firma Çukurova Tower için verdiği tam sayfa ilanda, “Jennifer, yıldızlara layık bu lükskü bu fiyata kaçırdığın için çok üzüleceksin” dedi. 

Çeşitli ülkelerde gayrimenkul yatırımları yapan Lopez, konser için geldiği İstanbul’da da dünyanın en büyük karma projelerinden biri ünvanına sahip olan Metropol İstanbul projesinden Adalar ve Boğaz manzaralı bir daire satın almıştı. Evin anahtarını şirket yetkililerinden Ahmet Taçyıldız ve Erdinç Varlıbaş’ın elinden alan Lopez’e bir de 200 yıllık antika bir anahtar verilmişti. 

“Reklam sempatik bulundu”

Çok konuşulan ilanla ilgili açıklama yapan Çukurova Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Müdürü Nuray Yıldız, ilanın gerek müşteriler gerekse de sektör tarafından çok sempatik ve hoş görüldüğünü söyledi. Fikrin reklam ajanslarından çıktığını ifade eden Yıldız, “Çukurova Tower projemize yurtdışından büyük talep var. İran, Katar, Hindistan, Güney Kore, Belçika ve Almanya gibi ülkelerden projemizle ilgilelenler oluyor. Toplam satışlarımızın yüzde 20’sini yurtdışına yaptık. Yani yurtdışına bir satışımız var zaten bundan dolayı Jennifer esprisini yaptık” dedi. 

Satışları artırdı

İlanda Jennifer Lopez  isminin kullanılmasının büyük dikkat uyandırdığının altını çizen Yıldız, ilan sonrasında satış ofislerini arayan müşteri sayısında ciddi artış olduğunu belirtti. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön