16 / 04 / 2024

Çukurova'ya profesyonel site yöneticiliği hizmeti!

Çukurova'ya profesyonel site yöneticiliği hizmeti!

İnşaat ve yapılaşma anlamında büyük yatırımların olduğu şehirlerin başında gelen Adana'ya, profesyonel site yöneticiliğini getirdiler Merkezi İstanbul'da bulunan ve Türkiye genelinde 16 ilde çalışmalarına devam edildi.



İnşaat ve yapılaşma anlamında büyük yatırımların olduğu şehirlerin başında gelen Adana'ya, profesyonel site yöneticiliğini getirdiler Merkezi İstanbul'da bulunan ve Türkiye genelinde 16 ilde çalışmalarına devam eden Timtaş Yönetim Ankara, Konya ve Trabzon'un ardından dördüncü bölge Müdürlüğünü Adana'ya açtı. İnşaat sektörünün büyük yatırımlar yaptığı bölgelerin başında gelen Çukurova bölgesinde hızla yükselen konutlar ve tesislerin profesyonel yönetim hizmetine duyduğu ihtiyacın artması ile Timtaş Yönetim açtığı bölge müdürlüğü ile  Adana  ve çevresine yerinden hizmet verebilmek adına çalışmalara başladı. Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Timtaş Yönetim - Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akay, "Kamudan özel sektöre uzanan geniş bir hizmet ağına ulaşan Timtaş Yönetim'in profesyonel yönetim hizmetlerini Türkiye'nin dört bir yanına götürmek için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Adana'ya açtığımız bölge müdürlüğü ile de Çukurova bölgesine hizmet vereceğiz. Yaptığımız program dâhilinde emin adımlarla ilerliyoruz" ifadesini kullandı. 



'KONFOR GETİRECEĞİZ' Timtaş Yönetim Çukurova Bölge Koordinatörü Ali Kersin ise, "Adana yükselmeye, yeni mimari yapılarla donanmaya devam ediyor. Bu yapılara, binalara yerleşen ve yaşamaya başlayan insanlar yaşam alanlarının konforunun devamlılığını istiyorlar. Çok katlı yapıların ortaya çıkardığı yeni yaşam düzeninde ev alımından sonraki süreçte çok önemli bir hale geldi. Bu yüzden çözüm üreten, tespitleri doğru yapan, konfor sunan ve güven veren profesyonel bir yönetime ihtiyaç var. İnsanlar tek bir elden yaşadıkları alan ile ilgili birçok cevap bulabilme olanağına kavuşuyor. Yenilikçi, tecrübeli ve güvenilir bir firma olmanın avantajı ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Şeffaf bir yönetim anlayışını ve kazanılan zamanı gören kimse bu hizmeti görmezden gelemiyor. Çukurova bölgesinde çok kısa sürede çok büyük işlere imza atacağız" dedi. 


Habertürk Egeli 


Geri Dön