26 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2020 yılı konut satışları açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2020 yılı konut satışları açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, sermaye piyasalarından otomobil ve konut satışlarına kadar her alanda umut verici yükselişlerin yaşandığı bir yılı geride bıraktıklarını söyledi.



Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'dan sonra millete seslendi.

- "TOGG hedeflediğimiz tarihte milletimizin hizmetine sunulacak"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin Otomobili Projesi"nin son sürat devam ettiğini, geçen yıl Gemlik'te temelini attıkları fabrika inşaatının da gece gündüz sürdüğünü belirterek, "Şu ana kadar 35 bin zemin güçlendirme kolonu imal edildi, boya, enerji ve gövde binalarının alt yapı çalışmaları tamamlandı. Otomobilimizin teknolojik donanımına ilişkin de geçtiğimiz hafta önemli bir adım attık. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) arasında meteorolojik verilerin anlık paylaşımına yönelik bir işbirliği gerçekleştirdi." şeklinde konuştu.,

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan 2020 yılı konut satışları açıklaması!

Sermaye piyasalarından otomobil ve konut satışlarına kadar her alanda umut verici yükselişlerin yaşandığı bir yılı geride bıraktıklarını dile getiren Erdoğan, "Ekonomimizin bu dönemde gösterdiği performans inşallah salgın sonrası süreçte ülkemize duyulan güveni çok daha üst seviyelere taşıyacaktır. Bu yılın ilk 40 gününde organize sanayi bölgelerimizdeki elektrik tüketimi geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 7,3 oranında artarak yeni dönemin işaretlerini vermeye başladı. Geleneksel pazarlarımızdaki aşılama oranı yükseldikçe dış talebin önümüzdeki dönemde ivme kazanmasını bekliyoruz." şeklinde konuştu.

 

2020'nin konut satış röntgenini çektik!


Geri Dön