23 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başakşehir metrosu için talimat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başakşehir metrosu için talimat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Başakşehir metro inşaatını durdurması hakkında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gereği neyse devlet olarak biz yaparız" dedi...



İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki hayati projelerin önünü kesti. Son olarak da Başakşehir'de Şehir Hastanesi'ne giden metroyu engelledi. 

Takvim gazetesinden alınan habere göre, Ekrem İmamoğlu, Haliç'te arıtma tesisini baltaladı. Kanal İstanbul'a karşı çıktı. Şehir Hastanesi'ne giden metro inşaatını da engelledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan Başakşehir metrosu için talimat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Haziran ayında İstanbul'da açılacak şehir hastanesine yapılan metro ve karayolu inşaatı ihalelerini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun iptal ettiğini açıkladı. Cahit Turhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuyu duyunca talimat verdiğini söyledi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuyla ilgili olarak: "Biz İstanbulluları bu tür yöneticilere mi bırakacağız. Gereği neyse devlet olarak hükümet olarak biz yapacağız." diye konuştu. 

"16 milyona hizmet" dedi ama söylediklerini uygulamadı. Milletle alay eder gibi "Temel atmama töreni" bile yaptırdı. "Duran Adam"ı oynadı..

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, koltuğa oturduktan sonra icraat yapmak yerine sadece laf söyledi.

Başakşehir'de yapımı süren şehir hastanesi Haziran'da hizmete açılacak. Belediyenin engellediği yol ve metroyu ise Ulaştırma Bakanlığı yapımını üstlenecek.

İBB'den Cahit Turhan'ın metro iddiasına yanıt!

 


Geri Dön