26 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçiye büyük müjde! 1,1 milyar lira hibe desteği sağlanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçiye büyük müjde! 1,1 milyar lira hibe desteği sağlanacak

Gelen son dakika haberine göre; Kabine toplantısı sonrasında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, art arda açıkladı. Yaşlı ve engelli maaşlarının erken ödeneceğini kaydeden Erdoğan, çiftçilere de verilecek hibe desteğini duyurdu.



Kabine Toplantısı'nın ardından müjdeleri sıralayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ramazan Bayramı'na rastlayan yaklaşlık 1,5 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli maaşlarının tarihini öne çekerek cuma günü itibarıyla ödeyeceğiz. Artık sonra vatandaşımızın temel ihtiyaç maddelerinin satış fiyatlarını sebesizce artıanlara karşı en küçük bir anlayış göstermeyeceğimizi açıkça belirtiyorum. 15 milyar TL'lik ek Sosyal Yardım Destek Paketi'ne ilişkin çalışmaların sonuna gelinmiştir. Yakında uygulamaya geçireceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan çiftçiye büyük müjde! 1,1 milyar lira hibe desteği sağlanacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön