25 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz açıklaması!

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro projesinin ilk ray kaynak töreninde TOKİ sosyal konut projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Faizleri de indirdik mi? İndirdik. Daha da inecek" dedi...



Dün gerçekleşen Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro projesinin ilk ray kaynak törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında  TOKİ  sosyal konut projelerine değindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Ne diyorlardı, 'Toplu konut olmaz, yapılmaz.' Müracaatlar ne oldu biliyor musunuz? 1 milyonu aştı" diye konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro projesinin ilk ray kaynak törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında TOKİ sosyal konut projelerine hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

Faizleri de indirdik mi? İndirdik. Daha da inecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "100 bin sosyal konut" dediklerini hatırlatarak, "Ne diyorlardı, 'Toplu konut olmaz, yapılmaz.' Müracaatlar ne oldu biliyor musunuz? 1 milyonu aştı. Niye? Benim milletim eğer inanıyorsa bir kuruma, hele hele devletine orada akan sular durur. İşte TOKİ'ye inanıyor ve inandığı için de müracaatlarını yoğun bir şekilde yaptılar. Faizleri de indirdik mi? İndirdik. Daha da inecek. Faizler indikçe benim vatandaşımın bu noktadaki müracaatları daha da artacak. Çünkü ben gecekondularda kardeşlerimin, vatandaşımın oturmasını istemiyorum. Çünkü benim vatandaşım insanca yaşama erdemine buralarda ulaşacak." dedi.

TOKİ 100 bin ucuz konut kura çekilişi ne zaman yapılacak?


Geri Dön