29 / 03 / 2024

Cumhurbaşkanı imzaladı! Emeklilere müjde: 50 bin TL anında hesabınızda!

Cumhurbaşkanı imzaladı! Emeklilere müjde: 50 bin TL anında hesabınızda!

Cumhurbaşkanı imzaladı! Bu ay içinde ödenecek! Son dakika önemli gelişme haberi



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bayramdan önce açıklanan ve emekli olan vatandaşlara kamu bankaları tarafınca verilecek olan ödemeler ile ilgili detaylı açıklamalar duyuruldu. Nakit ihtiyacı olan emekliler şayet başvurularını gerçekleştirecek hızlı bir şekilde sonuç almak istiyorsa, kamu bankaları üzerinden almış oldukları emekli maaş hesapları üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek ve hızlı bir şekilde sonuca ulaşabilecekler. 

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden almış olduğunuz emekli maaşı hesabı üzerinden 50 bin TL'ye kadar kullanacağınız tüm kredilerde gelir belgesi gerekmeden ve devlet destekli olarak vatandaşlara işlemler yapılmaktadır. 

Cumhurbaşkanı imzaladı! Emeklilere müjde: 50 bin TL anında hesabınızda!

Banka şartlarını karşılayan vatandaşlara, Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, emekli maaşlarını kendi bankaları üzerinden almaları halinde başvurularını gerçekleştirerek hızlı bir şekilde sonuç verecek ve onaylanan krediyi 36 ay vadeye kadar bölerek uzun vadelerde geri ödemenizi sağlayacaktır. 

DEVLET DESTEKLİ KREDİ


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön