23 / 04 / 2024

Cunda Adası'nda villaların fiyatı ise 250 bin TL’den başlıyor!

Cunda Adası'nda villaların fiyatı ise 250 bin TL’den başlıyor!

Cunda Adası herkesin gözdesi oldu. Yatırımcı, girişimci, turizmci, tatilci ve emekliler bu adada yer almak için adeta yarışıyor. Adadaki eski Rum evleri 500 bin ile 1.5 milyon TL arasında satılıyor. Villaların fiyatı ise 250 bin TL’den başlıyor...




Burası dünyanın en güzel köşelerinden biri. Muhteşem bir doğa. Harika bir ortam. Deniz ve doğanın iç içe geçtiği bir cennet köşe. Ayvalık’m en gözde yerlerinden olan Cunda Adası, tarihi dokusuyla da tam bir turizm üssü. Durum böyle olunca yatırımcı ve işdünyası bu cennet köşeyi adeta ablukaya almış... Hele şimdi bir de yeni yollar ve deniz hatları ile büyük şehirlere bağlantı kısalınca daha da bir öne çıktı.


Evet, bu yeryüzü cenneti her yönüyle gelecek vaat ediyor. Denizi, yeşili ve eğlence mekânlarıyla öne çıkan adada gayrimenkul yatırımcıları ve girişimciler için kısa bir tur yaptık.


Adada özellikle son beş yıl içinde emlak ve gayrimenkul fiyatları bölgesine göre yüzde 100 ile 200 arasında artış gösterdi. Doğal SIT alanı olmasına rağmen bölgede inanılmaz bir talep aılışı yaşanıyor. Sadece Türkiye’den değil Almanya ve Hollanda’dan da talep var.


ÜNLÜ İSİMLER CUNDA DA

Anakaraya Türkiye’nin ilk bojtaz köprüsü olarak isimlendirilen biı köprü ile bağlanan adanın girişinde geniş araziler var. Buralarda çok sayıda satılık bina ve ursa tabelası dikkat çekiyor. Adanın köylerinde ise emekliliğini sakin biı yenle yaşamak isteyenler için seçenekler mevcut.


Türkiye’nin mavi bayraklı en temiz ve bakır plajlarının yer aldığı bu köylerde de satılık arsa ve zeytinlikler var. Denize sıfır konumdaki zeytinlikler yatırımcılar için cazip. Bu bölgelerde yani adımın nispeten sakin koylarında kamuoyunun dil yakından tanıdığı iş dünyasının ünlü isismlerinin yatırımları var.  


Para


Geri Dön