28 / 03 / 2024

Curcuna, butik otel konseptiyle Alaçatı’da açıldı!

Curcuna, butik otel konseptiyle Alaçatı’da açıldı!

KafePi Group'un mucizeler diyarından gelme mekanı Curcuna, butik otel konseptiyle Alaçatı’da açıldı...




KafePi Group'un son bombası, tasarım harikası, mucizeler diyarından gelme mekanı Curcuna, butik otel konseptiyle Alaçatı’da açıldı. Alaçatı’nın en yeni butik oteli Curcuna Otel'de 7 küçük, 4 konsept ve 1 suit olmak üzere toplam 12 oda bulunuyor.

İstanbul Curcuna Club ile aynı konseptte tasarlanan ve Alaçatı merkezdeki konumuyla her yere ulaşım kolaylığı sunan Curcuna Otel, kapıdan girdiğiniz anda bambaşka bir dünyada ağırlıyor. Kafe Pi’nin mimari ekibi dekorasyonda Alaçatı’nın tarihi dokusunu Curcuna’nın renkli ve sürprizlerle dolu tarzıyla birleştirdi, pop akımından esinlenilmiş çağdaş mimariyi eğlenceli objelerle süsledi ve hiç ayrılmak istemeyeceğiniz, eviniz gibi seveceğiniz bir otel yarattı.


700 m2 bahçesi, havuzu ve özgün atmosferi ile otel dışına çıkmadan, butik Alaçatı ortamını yaşamanıza olanak sağlayan otel tarzıyla eğlencenin sınırlarını zorlamakta oldukça iddialı.


KafePi’nin En Keyifli Kokteylleri Curcuna Otel’de!


KafePi’nin en bilinen kokteylleri, Curcuna’nın kendine has füzyon içkilerinin yanında Lounge ve geçmişten günüme hareketli müzikler otel barında sizi bekliyor! Ayrıca Haziran ayında sürpriz aktivitelere ve özel partilere ev sahipliği yapacak olan otel gece/gündüz durmak bilmeyen eğlencesiyle unutulmaz bir tatil yaşatıyor!


Ayrıca dünya mutfağından lezzetleri Ege’ye yakışır sunumlarla harmanlayan Curcuna Otel mutfağının enfes yemek menüsü de iştah kabartıyor.


Otel Misafirlerine KafePi Beach Girişi Ücretsiz!


Curcuna Otel misafirlerine Çeşme Aya Yorgi’nin en güzel koyunda kurulduğu günden itibaren gençlerin en favori mekanlarından biri olan KafePi Beach Club girişi ücretsiz.


Yaz sıcaklarında konuklarına tatilin ve eğlencenin tadını fazlasıyla çıkarma imkanı sunan, Aya Yorgi Koyu’na yepyeni bir soluk getiren, eğlencenin, dans ve müziğin merkezi olan KafePi Beach Club retro çizgilerin ön plana çıktığı, renkli tasarımıyla kıpır kıpır, hareketli yazlara ev sahipliği yapıyor.


KafePi Beach Club’ın deniz, güneş, geniş yemek menüsü ve kokteylleri ile dolu gündüzlerine kıyasla gece programı çok daha hareketli. Akşamüstü happy hour ile başlayan eğlence, her hafta sonu gerçekleşen konsept partiler, yerli ve yabancı DJ performansları ve dünyaca ünlü sanatçıların da sahne aldığı eğlence, sabaha kadar devam ediyor.



Geri Dön