19 / 04 / 2024

Dacia Jogger, 577 bin TL'den başlayan lansman fiyatıyla satışta! 7 kişilik yeni model! 21 Kasım 2022 fiyat listesi! 

Dacia Jogger, 577 bin TL'den başlayan lansman fiyatıyla satışta! 7 kişilik yeni model! 21 Kasım 2022 fiyat listesi! 

Dacia'nın her zaman maceraya hazır yaşam tarzını temsil eden yeni 7 kişilik yeni modeli Jogger, 577 bin TL'den başlayan lansman fiyatıyla satışta. En ucuz Dacia Jogger kaç lira? İşte 21 Kasım 2022 fiyat listesi...



Dacia Jogger'ın Türkiye lansmanı Iğdır ve Kars'ta ezber bozan bir kurguyla yapıldı. Iğdır’da 12 bin metrekarelik bir alana yayılan Tuzluca Mağaraları’nda gerçekleştirilen etkinlikte, markanın yenilenen yüzü ve felsefesi mağara duvarlarında dijital şekilde sergilendi. 

Dacia Jogger'ın ilk sürüşleri bölgenin gizemli coğrafyasının ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

MAİS A.Ş. Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, konuyla ilgili olarak "Dacia Jogger; bir Station Wagon’un uzunluğu, bir MPV'nin genişliği ve bir SUV aracın karakteri olmak üzere her sınıfın en iyi özelliklerini bir araya getiriyor. Bu yüzden ‘hepsi bir araba’ diyoruz" açıklamasında bulundu ve Jogger ile tüm bu segmentlerden pay alınmasının mümkün olduğunu belirtti. 

Dacia Jogger, Lodgy, Dokker ve Logan MCV modellerinin beğenilmiş özelliklerine sahipken, markanın yeni kimliğini ve teknolojilerini de barındırıyor. 

Dacia Jogger, 577 bin TL den başlayan lansman fiyatıyla satışta! 7 kişilik yeni model! 21 Kasım 2022 fiyat listesi! 

"Jogger pazardaki en ulaşılabilir 7 koltuklu seçenek olacak" diyen Berk Çağdaş, aracın, güçlü ve dayanıklı olması,  genişliği ve iç mekânın modüler kullanımıyla hem sürücü hem de yolculara konforlu bir deneyim sunacağını belirtti. 

Geniş ön ızgaradaki yeni amblem tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Jogger, köşelere kadar uzanan geniş çamurlukları, dinamik ve kaslı motor kaputu ile ön ve arka tampon altı koruma kızaklarıyla görünümünü güçlendiriyor. 

Belirgin omuz çizgisinin yollardaki duruşunu güçlendirdiği Jogger’ın modüler tavan barları ve 200 mm yerden yüksek yapısı maceraya hazır bir görüntü sağlıyor. Aracın şekil değiştiren modüler tavan barları, 80 kilograma kadar port bagaj, bisiklet ve kayak takımları gibi yükleri de taşıyabiliyor. 

Ön tarafta gündüz ve kısa farlarda LED teknolojisi kullanılırken, ilk kez yeni Sandero ailesinde görülen Y şeklindeki ışık imzası Jogger’ın da farlarında yer alıyor. Extreme versiyonunda bulunan dışa açılabilir üçüncü sıra camlar, otomobildeki en arka sırada oturanlar için yolculuğu daha ferah hale getiriyor. 

Dacia Jogger, 577 bin TL den başlayan lansman fiyatıyla satışta! 7 kişilik yeni model! 21 Kasım 2022 fiyat listesi! 

Maceraya davet eden yan gövde koruma bantları, versiyona bağlı olarak gelen 16 inç elmas kesim alüminyum alaşım siyah jantlaı ile göz dolduran Dacia Jogger, lansman rengi olan Terracotta Kahve ile de dikkat çekiyor. Jogger, Haki, Ay Işığı Gri, Duman Gri, Gri Füme, Siyah ve Beyaz ve Terracotta Kahve renk seçeneklerine sahip. 

Jogger'da Essential'dan başlayan baz donanım seviyesi, sırasıyla Expression ve Extreme şeklinde değişiyor. 

İddialı bir off-road tarzına sahip Extreme özel versiyonu bulunan Jogger, bu donanım seviyesinde dış tasarımda siyah renkli tavan rayları, parlak siyah aynalar, 16 inç siyah alaşım jantlar ve köpekbalığı anteniyle sunuluyor. Koltuklardaki kırmızı dikişler ve ön kapı panellerindeki dekoratif kaplamalar iç mekana değişik bir hava katarken; Extreme özel versiyonu 2023 Ocak'ta Türkiye’deki yetkili satıcılarda alıcılarını bekliyor olacak.

Dacia Jogger, 577 bin TL den başlayan lansman fiyatıyla satışta! 7 kişilik yeni model! 21 Kasım 2022 fiyat listesi! 

3,5 inçlik TFT ekrandan sürüş bilgilerinin takip edilebildiği Dacia Jogger'da, 8 inç dokunmatik multimedya ekranı, şık havalandırma kanalları, 12V şarj soketi, ısıtmalı ön koltuklar yer alıyor. 

Dacia Jogger’da Radyo, MP3, USB ve Bluetooth özelliklerine sahip kullanıcıların uygulama indirerek kendi telefonlarını kullandığı Media Control sistemine ek olarak Media Display ve Media Nav bilgi sistemleri 8 inç dokunmatik ekrana sahip. 

4,55 m uzunluğu, 2,90 m’lik uzun aks mesafesi ve 1,78 m genişliği, Jogger’ı ferah ve fonksiyonel hale getirirken; 1,63 m’lik yüksekliği sayesinde omuz ve baş mesafesi de artırılıyor. 

Yetişkinlere yönelik gerçek 7 koltuk düzeni, arkadan öne doğru çeşitli konfigürasyonlarla kullanılarak bagaj kullanımını maksimuma ulaştırıyor ve 7 yetişkinin rahat bir şekilde yolculuk etmesine imkan sunuyor. 

Otomobil 7 kişilik kullanıldığında 212 litre, üçüncü sıra koltuklar tamamen çıkarıldığında ise 631 litre bagaj hacmine sahipken; önde 13 litre, ortada 8,6 litre ve üçüncü sırada 2,5 litre olmak üzere toplamda 24 litreyi aşkın bir saklama alanı sağlıyor. 

Peki Dacia Jogger fiyatları ne kadar? En ucuz Dacia Jogger kaç lira? İşte 21 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön