25 / 04 / 2024

Dacia Sandero bu aya özel 200 bin TL'ye 36 ay vadeyle satışta! Araba alacaklara son dakika Haziran müjdesi! 

Dacia Sandero bu aya özel 200 bin TL'ye 36 ay vadeyle satışta! Araba alacaklara son dakika Haziran müjdesi! 

Dacia Sandero'nun Haziran ayı fiyatları merak ediliyor. Sandero bu aya özel 200 bin TL'ye 36 ay vadeyle satışa sunuluyor. Peki Dacia Yeni Sandero Haziran fiyatları kaç TL oldu? İşte 5 Haziran 2023 fiyat listesi...



Dacia Yeni Sandero'da Haziran ayına özel 200 bin TL'ye 36 ay yüzde 3,41 faiz fırsatı sunuluyor. Yeni Sandero, 3,5 inç TFT gösterge paneli, elektrikli ve ısıtmalı yan aynaları, tek dokunuşlu elektrikli ön camları, elektrikli arka camları, otomatik kliması ve yükseklik-derinlik ayarlamasına sahip ile konforu katlıyor. 

Araç, 410 litrelik bagaj hacmi, hız ayar ve sınırlayıcı, Acil fren destek sistemi, Sürücü, yolcu ve arka koltuk emniyet kemer ikazı, sürücü ve yolcu ön hava yastığı, Y şeklindeki ön ve arka ışık imzalı LED farları, şık gösterge paneli, Anti Blokaj Fren Sistemi ve yenilenen ön ızgarası gibi özellikleriyle sürücüleri cezbediyor. 

Dacia Sandero bu aya özel 200 bin TL ye 36 ay vadeyle satışta! Araba alacaklara son dakika Haziran müjdesi! 

Dacia Yeni Sandero'da yan hava yastıkları, Otomatik yanan farlar ve yağmur sensörü, Elektronik Denge Programı ve Hill Start Assist, Eller Serbest Dacia Kart Sistemi gibi teknolojiler bulunuyor. Bunun yanı sıra araçta, kör nokta uyarı sistemi, geri görüş kamerası, sürücüleri destekleyen yokuş kalkış desteği, park yardım sistemleri ile hem sürüş hem seyahat güvenliği üst seviyeye çıkıyor. 

Geniş iç tasarımıyla rahat, ferah ve konfor dolu bir seyahat imkanı tanıyan Yeni Sandero, iyileştirilmiş arka koltuk diz mesafesi ve çok sayıda olan eşya saklama alanları da farklı farklı sürücülere ve yolculara imkanlar sunuyor. 

Dacia Sandero bu aya özel 200 bin TL ye 36 ay vadeyle satışta! Araba alacaklara son dakika Haziran müjdesi! 

DACIA YENİ SANDERO 100 KM'DE NE KADAR YAKIYOR? ARACIN YAKIT TÜKETİMİ NASIL? 

DACİA SANDERO BENZİNLİ 1.0 SCE 65 BG YAKIT TÜKETİMİ ŞÖYLE: 

Şehir içi yakıt tüketimi: 6 litre, şehir dışı yakıt tüketimi: 4,3 litre, ortalama yakıt tüketimi: 5 litre şeklinde açıklandı.

DACİA SANDERO LPG 1.0 TCE ECO-G 100 BG YAKIT TÜKETİMİ ŞÖYLE:

Şehir içi yakıt tüketimi: 8,4 litre, şehir dışı yakıt tüketimi: 5,6 litre, ortalama yakıt tüketimi: 6,5 litre şeklinde açıklandı.

Dacia Sandero bu aya özel 200 bin TL'ye 36 ay vadeyle satışta! Araba alacaklara son dakika Haziran müjdesi! İşte 5 Haziran 2023 fiyat listesi...


Geri Dön