28 / 03 / 2024

Dacia Sandero güncel fiyat listesi

Dacia Sandero güncel fiyat listesi

Bilindigi gibi çip krizi ve mevcu ekonomik koşullar otomobil piyasasını sert vurdu. Son zamanlarda bazı otomobillerin fiyatlarında büyük düşüşler oldu. Bu fiyat düşüşlerinin temel sebebi ise satışlardaki durgunluk. Peki bu indirimlerin ardından Dacia Sandero fiyatları ne duruma geldi. 



Dacia’nın en ucuz modeli olarak çokça tercih edilen Sandero’nun fiyatları bdahi 400 bin liraya yaklaştı.. Stepway satış fiyatı bazı donanımların da eklenmesiyle 400 bin lirayı aşıyor. İşte Dacia Sandero güncel fiyat listesi sizlerle...

Geçtiğimiz günlerde Sandero fiyatları paylaşıldı. Dacia'nın güncellediği fiyatlara göre en ucuz Sandero'nun satış fiyatı 386.900 liraya ulaştı. 

Dacia Sandero güncel fiyat listesi

Öte yandan dip not olarak şunu da ekleyelilm. Ülkemizde en suv sedan modelinin Sandero Steapway olduğunu ifade edebiliriz. Yani Türkiye’de 400 bin lira altına satın alınabilecek araba sayısı hayli az durumda. Bu bağlamda düşünüldüğünde Sandero’nun en tehlikeli rakibinin Egea Cross olduğunu kaydedebiliriz. Bu gidişle artık Türkiye’de araba almak çok da kolay olmayacak. Özellikle de sıfır bir otomobil sahibi olmak iyiden iyiye hayal olmuş durumda. Elbette burada ikinci el arabaların da fiyatı etkileniyor. 

İşte Dacia Sandero güncel fiyat listesi...


Geri Dön