19 / 04 / 2024

Dacia Sandero Stepway'de takas indirimi! Yeni Dacia Sandero Stepway fiyatları kaç TL? 25 Mayıs 2022 fiyat listesi

Dacia Sandero Stepway'de takas indirimi! Yeni Dacia Sandero Stepway fiyatları kaç TL? 25 Mayıs 2022 fiyat listesi

Dacia Sandero Stepway, segmentinin en geniş iç hacmine sahip araçlardan biri. Yepyeni jantlarıyla SUV sınıfında ön plana çıkan modellerden olan Sandero Stepway fiyatları merak ediliyor. Yeni Dacia Sandero Stepway fiyatları kaç TL? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi



Pinar Demircan

Dacia Sandero, modern iç tasarımıyla sürücüleri cezbediyor. Sağlam yapısı ve Y şeklindeki ön ışık imzalı LED farlarla vurgulanan yeni ön yüz tasarımıyla ön plana çıkan Dacia Sandero Stepway, en çok tercih edilen arabalar arasında yer alıyor. 

Dacia Sandero Stepway, segmentinin en geniş iç hacmine sahip araçlardan biri. Yepyeni jantlarıyla SUV sınıfında ön plana çıkan modellerden olan Sandero Stepway, modern iç tasarımı, yüksekliği ve derinliği ayarlanabilen direksiyon u ve otomatik klima özellikleriyle dikkat çekiyor. 

Dacia Sandero Stepway de takas indirimi! Yeni Dacia Sandero Stepway fiyatları kaç TL? 25 Mayıs 2022 fiyat listesi 

En uygun sürüş pozisyonun ayarlanmasına imkan sunan Dacia Sandero Stepway, ideal boyutlara sahip şehir otomobili şeklinde nitelendiriliyor. 

Peki Dacia Sandero Stepway Mayıs 2022 fiyatları kaç lira? Dacia Sandero fiyatı ne kadar? İşte Dacia Sandero Stepway 25 Mayıs Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön